Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan horse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,225

horse

Kamp II
Mesajlar
210
Tepkime Puanı
0
Yer
BURSA/Gemlik
Evet.Vitaranın orjinal tamponuna vinç nasıl takılır ve görüntü nasıl olur ? Ya da çelik tampona daha mı iyi olur ? Çelik tampon montajı söz konusu olduğunda vinç şaseye kaynaklanan tablaya mı takılıyor yoksa çelik tampona mı takılıyor ? Bu konuda tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarını ve varsa fotoğraflarını görmek faydalı olacak ve fikir verecektir.
 

Etiketler
Ynt: Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ?

ılanı ıkı kere acmıssın dıger sayfana gereklı bılgıler aktarıldı
 

Ynt: Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ?

Orta hava boşluğuna ; tamponu çok az kesip biçerek vinç montajı yapabilirsiniz, demir tampona geçmeden önce bu uygulamayı yapmıştım, sanırım suzuki bölümünde idi ancak p.bucketteki linklerini iptal etmiştim sanırım
 

Ynt: Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ?

Çağlar Bey çelik tampon imalatı yapıyor musunuz ? Evet ise sis farları ve yeri olmadan fiyatı ve tampon hakkında bilgi alabilir miyim ?
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,064
Mesajlar
1,532,395
Kayıtlı Üye Sayımız
166,964
Kaydolan Son Üyemiz
mmnttr

SON KONULAR



Geri
Üst