Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan modifiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,477
Ynt: 1972 MODEL VW BUSUN RESTORASYONU

merakla takip bu konu altında zor diğerlerini de arayıp bularak oluyor ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89458.new#new

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89459.new#new

Etiketler

T2 volkswagen BUS modifiyesi

T 2 1972 MODEL VOLKSWAGEN BUS
KAPILAR SÖKÜLDÜ MUHTELİF ÇÜRÜKLERİ VAR TEMİZLİK İŞLERİ YAPILDI
SÜRGÜLÜ ORTA KAPININ ÇÜRÜKLERİ KAPATILDI
SÜRÜCÜ TARAFININ KAPISI ÇOK FAZLA ÇÜRÜK İŞLEM DEVAM EDİYOR
TAMPONLAR SÖKÜLDÜ TEMİZLİK İŞLERİ ÇOK YORUCU BİR ŞEKİLDE SÜRDÜ VE BİTTİ
BUGÜN BOYAYA HAZIR HALE GELDİ

MİSAFİRİN GELMESİ DOLAYISIYLA 2 GÜNLÜK ARA VERİLMİŞTİ
www.yilmazmotorsports.tr.gg
05383296828
Modeli ne olursa olsun yerli uçan tenekeler hariç otomobillerin modifiyesi yapılır
Yılmaz Usta
Muğla-TÜRKİYE

vw-bus-house.jpg

T 2 VOLKSWAGEN BUS MODİFİYESİ

1972 MODEL VW BUS RESTORESİ
BİTTİKTEN SONRA YATAKHANE(karavan olacak) yürüyecek deniz kenarına gidip park yapacak içindeki vatandaş denizin sesini duyarak ***VW BUS PALAS'DA*** mışıl mışıl uyuyacak.
Yılmaz Usta
05383296828
Muğla*TÜRKİYE

S6306688.JPG

S6306691.JPG

S6306710.JPG

S6306711.JPG

Ekli dosyalar

• S6306682.JPG
    S6306682.JPG
    140.4 KB · Görüntüleme: 235

T2 vw bus restoresi

VOLKSWAGEN T 2 BUS RESTORESİ AĞIR BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR YAKINDA TAKVİYE KUVVET GÖREV YERİNE GELECEK İŞLER HIZLANACAK KISA ZAMAN SONRA KARAVAN(yatakhane ) olacak
RESİMDE GÖRÜLEN HAVALANDIRMA YERİ VE IZGARASI KÖTÜ DURUMDA BU İŞLEMLER YAPILDIKTAN SONTA T 2 NİN ÖMRÜ BİRAZ DAHA UZAYACAK
Yılmaz Usta
05383296828
Muğla*Türkiye

S6306723.JPG

S6306724.JPG

S6306725.JPG

Ekli dosyalar

• S6306722.JPG
    S6306722.JPG
    112.3 KB · Görüntüleme: 213

Ynt: Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu

Ben şimdi tüm konuları tek bir konuda birleştiriyorum.

Bu arkadaşımız reklamı (kendi) için ayrı ayrı konular açıyorsa forum içinde antipati topladığının da farkındadır umarım.

İyi günler
Yılmaz bey
Kolaylıklar diliyorum.
Saygılar
Batuhan

TezzMertek' Alıntı:
Ben şimdi tüm konuları tek bir konuda birleştiriyorum.

Bu arkadaşımız reklamı (kendi) için ayrı ayrı konular açıyorsa forum içinde antipati topladığının da farkındadır umarım.

teşekkürler murat bey hepimizi ortak noktada buluşturdunuz
yılmaz usta bizi az daha kör düğüm yapacaktı :D

bkocoglu' Alıntı:
Şahsi görüşüm;

Gereksiz emek ve zaman kaybı.

Araba ölmüş. Buna vereceğiniz emeğe yazık.

Araba ayaklansa ne olacak, Almanlar madalyamı verecek.

Bunun yerine ülkemizin ilk yerli otomobili Anadol üzerinde çalışın derim.

Hani, illa sac ile uğraşacağım derseniz, alın bi Murat124 onu ayaklandırın

Saygılarımla

Ben Yılmaz Usta
Bende çok sayıda teknik malzeme var . Her işin ustasıyım boya kaporta polyester elektrik elektronik mekanik. VW motorunu paramparça yapar süper şekilde Türkiye' de eşine ender rastlanan güzellikte toplarım. Boyasını da ben yaparım hemde en iyi malzemelerle akrilik boyalarla(yağlı boya endüstriyel boya sellülozik boya) kesinlikle kullanmam.
Araçlar benim istediğim gibi yavaş yavaş toparlıyorum(17 adet aracım mevcut)
Uçan teneke tabiri kullanırım tofaş gibi dünyanın en adi tenekelerine. Mezarlıklara bakın trafik kazasından *ölen* yatan G Z' lıların %80 tofaş denilen hurdalar yüzündendir. Daha otomobilin O sundan anlamayanlar tofaşı Otomobille ARABA arasındaki farakı bilemeyenler %80 olunca....
***At arabası El arabası*** tercih eder.
Kanser ülser kulak sağırlığı yapan araç tofaş grubudur. 5 yaşındaki yeğenim tofaşa yakışan bir isim takmıştı***hurdamobil*** bu tip araçlara harcanan paralara işçiliğe zamana yazık
Japon avrupa Amerikan diğer ülkelerin yapmış oldukları otomobillerin DİFERANSİYELLERİ ömrü billah hiç ötmezler TOFAŞLAR kısa zamanda arızalanır.
T 2 vw volkswagen minibüsü bitirdikten sonra DENİZ KENARINA çekip Tabiii karavan olduktan sonra
içinde deniz dalgalarının sesiyle uyumak güzel olsa gerek

50 den fazla ZANAT var bende. Boya depolarda dolu her türlü teknik donanım' a sahibim

DSC07072.JPG

YILMAZ HOCAM takipteyiz
merakla bekliyoruz gelişmeleri
Allah Kolaylık VErsin
bittikten sonraki yüzünüzdeki tebessümü görmek isterdim.:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR