Ynt: Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu
bkocoglu' Alıntı:
Şahsi görüşüm;
Gereksiz emek ve zaman kaybı.
Araba ölmüş. Buna vereceğiniz emeğe yazık.
Araba ayaklansa ne olacak, Almanlar madalyamı verecek.
Bunun yerine ülkemizin ilk yerli otomobili Anadol üzerinde çalışın derim.
Hani, illa sac ile uğraşacağım derseniz, alın bi Murat124 onu ayaklandırın
Saygılarımla
Ben Yılmaz Usta
Bende çok sayıda teknik malzeme var . Her işin ustasıyım boya kaporta polyester elektrik elektronik mekanik. VW motorunu paramparça yapar süper şekilde Türkiye' de eşine ender rastlanan güzellikte toplarım. Boyasını da ben yaparım hemde en iyi malzemelerle akrilik boyalarla(yağlı boya endüstriyel boya sellülozik boya) kesinlikle kullanmam.
Araçlar benim istediğim gibi yavaş yavaş toparlıyorum(17 adet aracım mevcut)
Uçan teneke tabiri kullanırım tofaş gibi dünyanın en adi tenekelerine. Mezarlıklara bakın trafik kazasından *ölen* yatan G Z' lıların %80 tofaş denilen hurdalar yüzündendir. Daha otomobilin O sundan anlamayanlar tofaşı Otomobille ARABA arasındaki farakı bilemeyenler %80 olunca....
***At arabası El arabası*** tercih eder.
Kanser ülser kulak sağırlığı yapan araç tofaş grubudur. 5 yaşındaki yeğenim tofaşa yakışan bir isim takmıştı***hurdamobil*** bu tip araçlara harcanan paralara işçiliğe zamana yazık
Japon avrupa Amerikan diğer ülkelerin yapmış oldukları otomobillerin DİFERANSİYELLERİ ömrü billah hiç ötmezler TOFAŞLAR kısa zamanda arızalanır.
T 2 vw volkswagen minibüsü bitirdikten sonra DENİZ KENARINA çekip Tabiii karavan olduktan sonra
içinde deniz dalgalarının sesiyle uyumak güzel olsa gerek
50 den fazla ZANAT var bende. Boya depolarda dolu her türlü teknik donanım' a sahibim