fahrigül
Ana Kamp
2000-2001 model,2.4 turbosuz dizel, l+4 koltuklu yandan camlı citivan,darbesiz orijinal, ilk veya ikinci el olup ticari kullanılmamış transporter arıyorum. Bu tip aracı olup satmak isteyen veya daha önce bu tip araç kullanan ve bu aracı tanıyan (Forumdaki yazılarından öğrendiğim sn.yaybek,mycamper,metin0035,seyyah34,tango,raptor,pancarmotorcu ve bu araçta deneyimli sayamadıgım degerli forum üyesi arkadaşlarımızdan) arkadaşlardan tanıyıp bildikleri satılık araçları bildirmelerini rica ediyorum. Satılık ilanlariyla ilgili siteleri uzun zamandır takip etmekteyim, fakat hangi arca bakıp anlayan ustalara baktırdıysam hepsinde bir söylenenlere uymayan özellikler çıktı.
Arkadaşların tecrübelerine göre tavsiye edecekleri.2.5 tdi veya l.9 tdi olursa bu tip araçlarda olabilir,yardımlarınızı bekler ,gezmeye tutkun tüm arkadaşların gönüllerindeki araçlarına biran evvel sahip olmalarını benim gibi geç kalmamalarını dilerim. Yazanlara ve okuyanlara selam ve sevgiler . Fahrettin Gülnihar -emekli
Arkadaşların tecrübelerine göre tavsiye edecekleri.2.5 tdi veya l.9 tdi olursa bu tip araçlarda olabilir,yardımlarınızı bekler ,gezmeye tutkun tüm arkadaşların gönüllerindeki araçlarına biran evvel sahip olmalarını benim gibi geç kalmamalarını dilerim. Yazanlara ve okuyanlara selam ve sevgiler . Fahrettin Gülnihar -emekli