Ynt: VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "
İsmail bey dif.kilit konusunda çok şanslısınız,hayırlı olsun.
Yanlış bilmiyorsam bu araçlarda trumatic yok eberspaher olması lazım. Depodan çıkan mazot borusunu takip ederek
ısıtıcıya ulaşılabilir. Yada elk.kumandalarının fotografını çekerseniz ip ucu yakalanabilir.
İsmail bey arkadan itişli ve makaslı komyonet/minibüsler çok uyduruk yerlerde veya zeminlerde kalabiliyor, merak etmeyin bir gün gelip difransiyel kilidiniz en az off road aracınızdaki kadar işe yarayacaktır
Teşekkürler Güngör bey,
kastetigim de zaten ısıtıcı anlamında idi..Gökhan beyin aynı yollardan geçmesi nedeniyle ;D ;D
bugün bakacagım..yalnız akü sökülmüştü..haklı olarak onca zaman durması hata idi..şimdi alacak listemi çıkardım
1-portatif tuvalet
2-jel akü
3-invertör
bu konuda marka ve fiyat olarak en ehveni konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
güngör' Alıntı:
İsmail bey dif.kilit konusunda çok şanslısınız,hayırlı olsun.
Yanlış bilmiyorsam bu araçlarda trumatic yok eberspaher olması lazım. Depodan çıkan mazot borusunu takip ederek
ısıtıcıya ulaşılabilir. Yada elk.kumandalarının fotografını çekerseniz ip ucu yakalanabilir.
Kesinlikle size katılıyorum...
çekiş sistemleri..her daim lazım olur..umulmadık bir bayırda..yumuşak toprakta gerekecektir.o zamanda sefasını süreriz icabında.
y.gulesenoglu' Alıntı:
İsmail bey arkadan itişli ve makaslı komyonet/minibüsler çok uyduruk yerlerde veya zeminlerde kalabiliyor, merak etmeyin bir gün gelip difransiyel kilidiniz en az off road aracınızdaki kadar işe yarayacaktır
mdr' Alıntı:
bugün bakacagım..yalnız akü sökülmüştü..haklı olarak onca zaman durması hata idi..şimdi alacak listemi çıkardım
1-portatif tuvalet
2-jel akü
3-invertör
bu konuda marka ve fiyat olarak en ehveni konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Portatif tuvalet işini Karaköy Perşembe Pazarı'nda ucuza hallebilirsiniz. Akü ve invertör için Önder beyle (konderk) bir görüşün. Enerji başlığı altında kendisine ait başlığı var.
. Mükemmel bir fotoğraf . Off road cı ve karavancı yönünüzden sonra fotoğrafçı kimliğinizlede sizi tanımış oldum fotograf Makinası olarak ne var hocam sizde?