teos
Karavan sevdalısı, amatörce
Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?
Haldun dostum,
Bir ara çekme karavana yöneldin acaba mı diye ve kararın çok da mantıklı idi, ama her türlü doğa şartlarında bana hizmet etsin diye düşününce çekme karavanın da kendi şartlarına uyamayacağını gördün, hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Burada Sn Hüseyin Pelit'in görüşünden bahsetmek durumundayım, camper olsun, çekme olsun, çadır olsun, bu kültürün genel kabul görmüş kriterlerine uygun olmalı, mevsim şartlarına uygun çadır ve ekipman sahibi olduktan sonra ve doğayı sevdikten sonra neden olmasın diye düşünüyor insan.
Keyfine bak, günden zevk al, bu bir süreç ve bu süreci her karavancı yaşıyor... Ben de uzun karavan yaşamı için semi-integrated konusunda kafa yoruyorum ama sadece kafa yormakla kalıyor Bu halimizden de mutluyuz
Oğuz
Haldun dostum,
Bir ara çekme karavana yöneldin acaba mı diye ve kararın çok da mantıklı idi, ama her türlü doğa şartlarında bana hizmet etsin diye düşününce çekme karavanın da kendi şartlarına uyamayacağını gördün, hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Burada Sn Hüseyin Pelit'in görüşünden bahsetmek durumundayım, camper olsun, çekme olsun, çadır olsun, bu kültürün genel kabul görmüş kriterlerine uygun olmalı, mevsim şartlarına uygun çadır ve ekipman sahibi olduktan sonra ve doğayı sevdikten sonra neden olmasın diye düşünüyor insan.
Keyfine bak, günden zevk al, bu bir süreç ve bu süreci her karavancı yaşıyor... Ben de uzun karavan yaşamı için semi-integrated konusunda kafa yoruyorum ama sadece kafa yormakla kalıyor Bu halimizden de mutluyuz
Oğuz
taiga' Alıntı:sonu hamlelerini yapabilme "hızını" çekme karavanla ne yazık ki yakalayamam... Yani gene en başa döndüm... :'( Camper arayışına devam yada çadır + niva seçeneği ile yollardayım...
Not2: Yanlış anlaşılmamak için ekleyeyim... Durumum olsa Oğuz abideki gibi bir karavan almak isterim elbette... Lakin hem buna maddi gücüm yok, hem de diyelim ki borç harç aldım, o karavanın hakkını vererek gezip dolaşacak zamanım yok...Dolayısıyla tam da benim konumuma benzer durumda olup bütçeye uygun diye, çok daha fazla sorun yaşanabilecek araçlara yönelen arkadaşlara yazdım bu mesajımı, yoksa kimseyi kırmak yada eleştirmek değildir amacım...