Yani artık araçlara yorum yapmaya korkuyorum. Araçların fiyatları ve özellikleri hakkında paylaşımda bulunuyoruz, pat diye fiyatları değişebiliyo
Bence karavan ruhsatlı bi araç için fiyat çok fena değil, ama yine de yürürüne bakmak gerekir.
Bu arada T2 ya da muadili eski araçlar için şu göz önünde bulundurulmalı, bu araçlar "benim de bir karavanım, ya da camperim olsun" diye alınacak araçlar değil.
Bu araçlar başka bir tutku, kesinlikle "benim de T2 im olsun" " benim de T2 westy im olsun" diyecek kişilere hitab edecek araçlar.
Eğer bu araçlara ayıracak vaktiniz ve az bişey paranız yoksa sizi tatmin etmez.
Elinizden az biraz tamir işi gelmiyorsa külfet haline gelir.
Alışkın olduğunuz binek otomobiller gibi otobanda "hızlı" gitmek ve araçları korkusuz sollamak istiyorsanız bu araçlar size göre değil.
Bu aracın hayalini kuran, direksiyonunun başına geçtiğinde inmek istemeyen dünya üzerindeki milyonlarca insanın duygularına burada tercüman olmak imkansız.
Ama bu tamamen aşk gibi bişey, mantıktan yoksun tamamıyla duyguların ön planda olduğu bir durum.
Eğer aşık değilseniz ne kendinizi üzün ne de kızcağızı
Son diyeceğim şu ki, bu araç aşık adam için bedava, aşık olmayan için çöpe atılmış para