VX 80'e Prado Yükseklik (Altimetre) ve Eğim Ölçer (Kinometre) Taktım Ayar Yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,800
Ynt: VX 80'e Prado Yükseklik (Altimetre) ve Eğim Ölçer (Kinometre) Taktım Ayar Yardım?

sgl İlker ben tam olarak çaliştiriyım sanada aynisindan yapariz. ebaydan denk getiririz bir tane sonrasi erdonun ellerinden oper. araç hala orda dusersen o tarafa aklinda olsun.

Etiketler
Ynt: VX 80'e Prado Yükseklik (Altimetre) ve Eğim Ölçer (Kinometre) Taktım Ayar Yardım?

Maşallah Mücahit çok güzel olmuş.Çağların dediği gibi beyinle ilgili bir bağlantı yoksa,denize sıfır biryere gidip resetle ve tam bir daire çiz.Olmazsada artık idare edeceksin. ;D

sgl Tugsan sayende bu araclarla tanıstık bır seyler yapmaya calısıyoruz. hala sana gelecegım basım sıkıstıgında arayıp durdum sımdı gelemedım dıye sana mahcupum. begenmenede cok sevındım. daıre konusunda aynen oyle olacak gibi

Mücahit abi güle güle kullan hasta oldum yok böğle bişi vallaha bende isterim. Bana ne! bana ne! bende istrim. lütfen abi bitanede bana....

t392syncro' Alıntı:
Mücahit abi güle güle kullan hasta oldum yok böğle bişi vallaha bende isterim. Bana ne! bana ne! bende istrim. lütfen abi bitanede bana....

kaancım, ben ofiste oturayım serin serin ,,benim arabayı toplasınlar,, ohh miss.. yok öyle bi sistem yakışıklı kardeşim ;D ;D
koşturacan sanayinin en ücra köşelerinde ;D

çağlar abicim çok haklısın çok doğru söylüyosun malesef öğle yoğun ve nefes alamadığım bir işim varki buda beni deli ediyo. ben vx80 alırken bir alayımda daha başka bişi istemem diyordum fakat seni,tuğsan abiyi ve mücahit abiyi tanıyıp arabalarınıza yaptıklarını görünce çok heycanlanıyorum sakın yanlış anlamayın kıskanmıyorum çok keyif alıyorum ve çok beğeniyorum insan oğlu olarakta canım çekiyo şimdi ben mücahit abinin yaptığı güzel tasarımı tuğsan abinin yüksek arabasını senin birçok dizaynını nasıl istemeyim haksızmıyım abi ne yapalım imkanlarımız yok getirtemiyoruz alamıyoruz ama ağzımızdamı sulanmasın be çağlar abicim. ölüyoruz burda can çekişiyoruz. en fakir land cruiser'ciden sevgilerimle.

Kaan ne demek yeterki iste
ben bir tam çaliştiriyim. hatalarimi gorelim sizin araçlar tam duzgun olsun en azindan bu arada sizin km ikazinizin nerden alinacagini aldim ilker beyde bilgisi var.
sunu bir tam ayarliyalimda gerisi kolay

t392syncro' Alıntı:
çağlar abicim çok haklısın çok doğru söylüyosun malesef öğle yoğun ve nefes alamadığım bir işim varki buda beni deli ediyo. ben vx80 alırken bir alayımda daha başka bişi istemem diyordum fakat seni,tuğsan abiyi ve mücahit abiyi tanıyıp arabalarınıza yaptıklarını görünce çok heycanlanıyorum sakın yanlış anlamayın kıskanmıyorum çok keyif alıyorum ve çok beğeniyorum insan oğlu olarakta canım çekiyo şimdi ben mücahit abinin yaptığı güzel tasarımı tuğsan abinin yüksek arabasını senin birçok dizaynını nasıl istemeyim haksızmıyım abi ne yapalım imkanlarımız yok getirtemiyoruz alamıyoruz ama ağzımızdamı sulanmasın be çağlar abicim. ölüyoruz burda can çekişiyoruz. en fakir land cruiser'ciden sevgilerimle.

şaka yapıyorum ;)
hemen üzme ,ağlatma insanı..görende reno 12 tx i var yürütemiyor olanaksızlıklardan zanneder ;D

hangimizde var çift klima,çift depo,poryo kilidi.
.bak benim arka taşıyıcım yok,ön arka kilidim yok,sorun ediyomuyum...iyi yanından bak biraz...

çağlar abicim ben şükrediyorum seni tanıdığıma ankarada elimden tutan abim var diye ne yapalım abi parasızlığın gözü kör olsun yok işte kredi ödemekten makyaja para harcıyamıyoruz seneye inşallah sponsorum yok bi olsa araba dört dörtlük olacak bunlarada şükür tabi ama ağlamayanada meme vermiyolar. ;D . az kaldı abi vinç snorkel yükseltme kiti

Kaan kizdirmişin çaglar abini dostum kimse para konusunda rahat degil hele bu zamanda hiç degil sen sikma canini bak mesela sendeki istepne demiri arayipda bulamadigim birşey araç ilandayken adama mej bile attim. demiri satarmisin diye
bir iki seneye araçlar tam bitmiş olur. ortada bir yerde buluşur bir hafta sonunu beraber geçiririz.

İyi haberler var. Artik eğim ölçer tam nizami çizgilerde..
Dun akşam istenye sahile indik. Kutup başlarını sokup cihazı sıfırladık.
Kurcalarken eğim ölçerde sıfırlandı çalışınca bir baktım çizgiler düz meğersem cıvalı falan değilmiş. Oda resetlendi. Altimetre ok sanayide 120 demişlerdi. Doğru sorun yok. Barometrenin bilgileri bilmiyorum.
Km göstergesi gösteriyor. Ama hiçbir saatin atma değerlerini bulamadım şimdilik mesela altimetre 10 -10 atıyor. Ama göstergede 1 secenegide mevcut km ölçer oda durup durup atıyor saat gibi anlık değil. Ne olduğunu anlamadığım bir kaç tane daha ölçüm var. Altimetre 50 ve altimetre 200 var mesela ayrıca belli aralıklarla konum sabitliyor. Işıkları ayarlanabiliyor yada kapatabiliyorsun. Şimdilik olmayan tek şey kuzey güney davası ondaki sorunda cihazı resetlediginde hemen orda yapmam gerekli olduğuydu onu sonra yaparız dedim ama bir daha ayar konumuna gelmedi.
Neyse ogrencez artik. Bu akşam tatile çıkıyorum. Deniz kenarında döner dururuz. Millet ne dicek kim bilir.
Aha la ahaaa deliye bak deliye gormemişşş. Denize de arabayla girecek nerdeyse bak bak bakk camiş gibi nasıl donup duruyoo yatacakya yer arıyo kendine abii bu İstanbul züppelerinin hepsi böyle kardeşimmmm. Öndeki eksozu gordunmu cahal işte içine gozukmuyo kesin küpede vardır. Emmi züppe dedik ya kesinnn vardır. Emmi ama ne tarla sürülür bunla hee

Yurdun insani seviyorum abı hepsini en azından yapmacık değiller. Şehirlerde ki gibi trubinlere oynamıyorlar neyse o eğer sen adam gibi adamsan yere göğe sığdıramazlar seni.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler