vx100'ün arazi performansı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakanuzun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,658

Etiketler

Ynt: vx100'ün arazi performansı

bsayil' Alıntı:
vx 80 en son 97 yılında üretilde 98 de trafiğe çıkanlarıda var daha sonra vx 100 üretilmeye başlandı

bu sorunuzun cevabı kampdan çıktınız ve vx 100 ünüz var ağır bir etapla karşılaştınız devam edin yola emin olun sizi üzmeyecektir. ;D ;D

aynen öyle...bi çok modifiyeli aracı d geride bıraktığına defalarca şahit oldum...
hele iş güce ihtiyaç duyulduğunda daha da değişiyor...
bende 3 kapılı vitara varken çok dik ve çok aşırı yoğun bir karda vx100 ün açtığı yolda bile ilerleyemedim...
2'' yükseltilmiş zj nin yanına koyunca zj samurai gibi kaldı..yani çok ihitişamlı bir araba...

işin özü kullanım amacı önemlidir...

bu arada hayırlı uğurlu olsun abi yeni aracın...maşallah, allah kaza bela vermesin...

997799' Alıntı:
aynen öyle...bi çok modifiyeli aracı d geride bıraktığına defalarca şahit oldum...
hele iş güce ihtiyaç duyulduğunda daha da değişiyor...
bende 3 kapılı vitara varken çok dik ve çok aşırı yoğun bir karda vx100 ün açtığı yolda bile ilerleyemedim...
2'' yükseltilmiş zj nin yanına koyunca zj samurai gibi kaldı..yani çok ihitişamlı bir araba...

işin özü kullanım amacı önemlidir...

bu arada hayırlı uğurlu olsun abi yeni aracın...maşallah, allah kaza bela vermesin...
sağolasın levent cim ;D ;D

bari bir foto koyayımda başlık kendine gelsin beyavvv ;D ;D ;D

[attachment=1]

TOYOTA.jpg

evet arkadaşlar vx 80 aldık turb dizel bakalım görücez arazi performansını :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=_-1olOLyiOY&feature=related

nette gezerken rastlamıştım belki bir fikir olarak akılda kalırr... saygıalr... ;)

cihanülker' Alıntı:
bari bir foto koyayımda başlık kendine gelsin beyavvv ;D ;D ;D

[attachment=1]

maşallah süper bir araç olmuş..daha fazla paylaşşanızda gözümüz gönlümüz açılsa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR