Wagoneer Pickup Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,225

.com

Zirve
Yer
Ankara
Ağalar sanırım ben cennetlik oldum ya da kafayı iyice sıyırdım ve deli bir projeye girişmek üzereyim şu an şase halde bulunan 67 model bir wagoneer pickup için elimde çiçek çukulata gittim vatandaşın birine biraz sıradışı bir restorasyon planlıyorum bu makine için ama elimde doğru dürüst resim yok üzerinde oynayabileceğim.

Bana hem bu makine hakkında detaylı bilgi verebilecek hem de elinde bu araç ile ilgili resimleri olanlar varsa yardımlarını beklerim eğer projeye başlarsam sizi resimsiz bırakmayacağıma gezilere onla katılacağıma hatta ve hatta yok başka bişey hatta ve hatta neymiş aracı alacam yapacam doğruu atttaaaa :smiley:)))

Etiketler

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım

Yavuz o seviyeyi çoktan geçtim merak etme kaşıntı daha vahim durumda ve mıntıkada (Anladın sen onu) ;D ;D ;D

google amcadan bakındım biraz j200 olarak geçiyor ismi. jeep sayfasına biraz bakın önce.Ancak istanbulda birtane 1985 model bir jeep e takılmıştım bende geçen sene. 7000 liraya otomatik şanzuman otomatik koltuk cam klima vs. sonradan vazgeçti adam satmaktan. Bende suburbanı aldım. Aldınmı alıcanmı ?

Aldım sayılır

Ama tabikiyediğim kazığı anlatmayacağım aklımda çok deli bir proje var aracı sıfırdan baştan yaratacağım çok özel bir şeyler düşünüyorum bakalım bu gün biraz daha şekillenir aklımda herşeyi planlayıp görüşmeleri vs yapıyorum eğer hepsi aklıma yatarsa pazartesi start veriyorum şase kumlamasıyla o kadarını söyleyebilirim ;)

wikipedia da şöyle bir bilgi buldum eğer işinize yarar ise,
Willys Motors Kaiser Industries, Wagoneer ait iken, 1960'ların başlarında tasarlanan 1946 tarihli orijinal Jeep station wagon, yerini aldı. Big Three karşılaştırmalardan Jeep dört tekerden çekiş piyasada ilerleyen grubu, Willys Yönetim, bir ve daha gelişmiş yeni araç ihtiyacı olduğuna karar verdi.

Yeni 1963 Wagoneer, uzun ömürlü selefi (aslında 1965 yılına kadar ABD'de onun yerini birlikte satılmak üzere gibi), endüstriyel tasarımcı Brooks Stevens tarafından tasarlandı. Willys 'mühendislik kadrosu, AC Sampietro başkanlığında, teknik gelişimi ele alınmıştır. geliştirme maliyeti ABD yaklaşık 20.000.000 $ oldu. [3]

Orijinal Wagoneer tam boyutlu idi beden-Jeep Gladiator kamyonet ile mimari paylaştı araç kare üzerinde. Başlangıçta iki ve dört kapılı gövde stilleri de mevcuttur, iki kapı da kapılar ve çift olağan arka kapak ve roll-down arka cam yerine arkada "ahır kapılar" ardında penceresiz yanlarıyla bir kamyonet olarak kullanılabilir oldu .

Erken Wagoneers Willys 'yeni "Tornado" SOHC 230 cu tarafından (3.8 L) altı silindirli motor, bu 1962 yılında Jeep's eski tarzı station vagon için bir seçenek olarak sunulduktan vardı güçlendirildi. Motor 140 hp (104 kW) ve oldukça yakıt onun gün için verimli olmak için gözlendi geliştirdi. Ancak, motor sorunları olmadan değildi; soğutma konularında oldukça yaygındı. Ve yüksek irtifa yerel olarak, "bir sorun vardı, Tornado 133 hp (99 kW) 1964 için geliştirilmiş bir alt sıkıştırma versiyonu tanıtmak şirket önde gelen ping.

[] 1963-1964 değiştir
erken 1963 yılında, Willys Motors Kaiser Jeep Corporation adını değiştirdi. Bu ilişkilendirmek Jeep şirketlerin Kaiser ailesi ile kamu bilinci içinde idi şirket başkanı Steven Girard dedi.

Orada fabrikada yüklenen klima seçeneği hariç 1964 için birkaç değişiklik vardı.

[] 1965-1966 değiştir

Super WagoneerLate yıl 1965 Wagoneers ve Gladyatör pikap kamyonların mevcut 250 hp (186 kW) olarak 327 cu (5.4 L) AMC V8 motoru olan popüler bir seçenek olduğunu kanıtladı idi. Ayrıca, Tornado motor American Motors '232 cu tarafından (3.8 L) OHV inline altı değiştirildi. otomotiv basın bu motor, güçlü, güvenilir ve düzgün kolayca-sağlandı göre. [kaynak belirtilmeli]

1966 model yılı da, başlangıçta daha yüksek performanslı 270 bg (201 kW) AMC V8 versiyonu, dört varil karbüratör ile donatılmış daha lüks Super Wagoneer getirilmesi gördüm. konfor ve rahatlık zamanda türünün diğer araçlar - örneğin bulunamadı özellikleri ile buton radyo, yedi pozisyon tilt direksiyonu, tavan nezaket ışıklar, klima, güç arka kapak, güç fren, hidrolik direksiyon, ve artık yaygın olarak bugünün lüks SUV ve öncüsü olarak kabul edilir TH400 otomatik şanzıman - Super Wagoneer değiştirdi konsol . Super Wagoneer üretimi 1969 yılında sona erdi.

[] 1967-1971 değiştir
dört tekerden tahrik vardı İki tekerlekten çekişli modeller, başından itibaren, 1967 model yılı geçtikten sonra vardı, outsold ve 1968 yılı sonunda yavaş satan iki kapılı versiyonları olarak da kaldırıldılar. 1971 Wagoneers 1968 için aracılığıyla Buickın 350 cu tarafından (5.7 L) 230 hp (172 kW) Dauntless V8 motorlu edildi. Buick düşük rpm (350 foot-pound kuvvet (470 N • m) 2400 rpm'de önceki AMC V8 (250 vs 230 hp), ama daha fazla tork az beygir yapılan 340 ft • lbf (460 N • m vs ) 2600), ve yerine 5 ana yatak vardı AMC's 4.

1971 model yılı sonra Wagoneers sadece AMC güçlendirildi.

[attachment=2]

63Wagoneer-LH_01.jpg

terrim715.jpg

Delirdi uşak. Hayırlısı diyelim o zaman .hafta sonu gezelim birazda anlat bakalım nee yapıcan nasıl yapıcan. Meraklandırma bizi.:smiley:):smiley:):smiley:)

Ufuk Abiye çıtlattım dün biraz ama konuşuruz şöyle yakın bir yerlere gitsek olabilir aslında bende senin ufaklığı yakından görürüm heç görmedim ya ;D

Valla pek kolay olacağını sanmıyorum halimden en iyi Disco Yavuz anlayacaktır ;D ;D ;D

benim bildiğim kadarıyla baktığınız araç J200 diğer adıyla Gladiator
askeri versiyon olan Kaiser M715 modelin sivil versiyonu
Kaiser Muharrem beyin resimlerinden ilki,
yalnız ikinci resim bana Wagooner gibi geldi

resimdeki sivil versiyon Gladiator 1968 model

68gladiator.jpg

Necmi,
Allah kolaylık ve akıl fikir versin:smiley:
Cok zor bir yola çıkmaya karar vermişsin.
Eminim sonuç mükemmel olacaktır.
Selamlar,
Burak

ilkakdeniz' Alıntı:
benim bildiğim kadarıyla baktığınız araç J200 diğer adıyla Gladiator
askeri versiyon olan Kaiser M715 modelin sivil versiyonu
Kaiser Muharrem beyin resimlerinden ilki,
yalnız ikinci resim bana Wagooner gibi geldi

resimdeki sivil versiyon Gladiator 1968 model

Evet araç bu bunun 67 modeli ve kafayı yemek üzereyim başlasammı başlamasammı diye şu an yaklaşık proje maaliyeti onyedi falan görünüyor
elimizde bir tane asıl bir tane de donör var ikisinden bir araç çıkarmayı düşünüyorum

barbecue' Alıntı:
Necmi,
Allah kolaylık ve akıl fikir versin:smiley:
Cok zor bir yola çıkmaya karar vermişsin.
Eminim sonuç mükemmel olacaktır.
Selamlar,
Burak

Burak sorma kaç gündür kafayı yiyorum yapsammı yapmasammı diye bir yandan da plan yapıyorum Allah sonumu hayır etsin ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR