the north face
Kamp I
Bugün karaköyde outdoor mağazasını gezerken windstopper ceketler dikkatimi çekti gore firmasının kendi üretimi heralde üzerinde tnf, marmot gibi bir marka yoktu ama üzerindeki etiket direk olarak gore firmasının windstopper amblemiydi ve tek katlı bir ceket değildi görevliye sorduğumda 150 tl olduğunu söyledi normalde gorewindstopper kumaşlardan oluşan ceketler 250-300 tl ve hatta üzerinde olduğunu biliyorum.
Benim merak ettiğim acaba gore firması bu şekilde kendi tekstil ürünleri üretiyor mu ve normal marka windstopper'ların fiyatı bu kadar yüksekken neden nispeten bunun fiyatı daha uygun bu fiyat azlığının sebebi acaba kalitede fark olması mı yoksa marka amblemi ceketin üstüne bu denli bir ek ücret mi koyuyor...
Benim merak ettiğim acaba gore firması bu şekilde kendi tekstil ürünleri üretiyor mu ve normal marka windstopper'ların fiyatı bu kadar yüksekken neden nispeten bunun fiyatı daha uygun bu fiyat azlığının sebebi acaba kalitede fark olması mı yoksa marka amblemi ceketin üstüne bu denli bir ek ücret mi koyuyor...