WJ Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan black Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,080

black

Kamp I
Yer
İzmir
Selam Arkadaşlar,

Bir süredir temiz bir WJ arıyorum, ilan panosuna da "alınık" ilanı bıraktım ama şimdilik cevap veren yok. Ben de doğal olarak internetten aramaya devam ediyorum.

Şu linkteki aracı biliyor musunuz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2000-grand-cherokee-full-otomatik-4x4-emsalsiz-69418261/detay

Araç oldukça temiz görünüyor ama emin olamadım.

Şimdiden teşekkürler.

NOT: Elinizde satılık benzinli WJ varsa ilgileniyorum, aklınızda bulunsun :smiley:

Etiketler
Ynt: WJ Hakkında Bilgi

bence araç 2000 değil 1999 model. resimlerden anlaşıldığı kadarıyla en azından bel altı komple boyalı. direksiyon dersi yeni değiştirilmiş. eskisi baya hırpalanmış olsa gerek. pedallar görünmediği için net bi şey söylemek zor ama direksiyon derisi değişikliği keyfe keder yapılabileceği gibi gerçek km yi gizlemek için de yapılmış olabilir. pedallara bakın. motorda yağ kaçağı olup olmadığına baktırın. plakayı sorgulatın. en azından 2003 den sonra büyük kazası var mı öğrenirsiniz. bir de binip sürün. direksiyonda gezme veya çok fazla titreme varmı. ve yürürken uğultu var mı iyice dinleyin. ben aldım bi tane 1999 model. binip tur atmadım. boyasız kazasızdı gerek görmedim. ama aldıktan sonra gelen uğultuyu daha net duyunca ve araştırınca iki diferansiyelin de neredeyse tüm bilyalarının değişmei gerektiğini öğrendim. aldıktan sonra yağ yağ filtresi şanzıman yağı filtresi antifriz aks bilyaları derken 1000 tl harcadım. şimdi de iki difransiyelin tüm bilyalarını sipariş ettim. bunları toplayıp fabrika ayarında dif ayarı yapabilecek babayiğit usta arıyorum antep civarında. selamlar.

Selam,

Sadece direksiyon simidi değil, araç genel olarak sıfırmış gibi duruyor. Boyası, döşemeleri, koltukları hepsi pırıl pırıl.

Bana da çok akla yatkın gelmediği için burada sorma ihtiyacı hissettim.

bakın bu arac temiz bir araç diye bılıyorum ben bunu değerlendırebılırsınız http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-esnaftan-grand-cherokee-full-full-60194739/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR