WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Barışş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,539

Barışş

Hayat güzel
Yer
İskenderun
------------------------------------------------------------------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98385252/detay

Linkteki araç Ankara'da bir serviste sipariş üzerine hazırlanmış ancak sahibi kısa süre sonra satmaya karar vermiş. Şu an üzerinde vinç yokmuş. Darbe boya yok, aracın herşeyi çok iyi diye söylediler. Aslında 2001 ve üstü WJ istiyorum ama bu da gözüme güzel göründü.

Uzun süre takip ettiğim ve fiyatı 33500'den 29999' a düşünce talip olduğum ama geçen Cuma satıldığını bugün araca bakmak için gittiğimde öğrendiğim Adana'daki WJ'nin ilgili linki aşağıda ama araç malesef satılmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95994851/detay

Amacım sadece piknik ve kamp. Araçların stock hali daha çok hoşuma gidiyor. Alacağım aracında orjinalliğini fazla bozmak istemiyorum. Sizce WJ aramaya devam mı edeyim? Yoksa bu 5.9'da çok diri göründü, bu da işimi görür mü? Cebimde kalan parayı da V8'nin beslenmesi için rahat rahat harcarım aslında.

Lütfen yardım. yaklaşık 1 senedir araç bakıyorum, artık dayanamıyorum. ???

Etiketler
Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

selamlar,
resımdekı 5,9 arac bana aıttı,istanbuldan calındı ve ankara ya satılmıs.ici dagılmıs vazıyetteydı.
yazılanlar yalan aracı ben hazırlamıstım.bendeyken cok ıyı durumdaydı ama sanzuman fılan acılmıs olarak bulundu.dıkkatlı olun !!!!!
onunde vınc vardı sokulmus,tavanda sepet ve lambalar vardı onlarda sokulmus....telsiz ve dıger seyler,,,
ılanı yazan sahısa bılmıyormus gıbı sordum cevap vermedı...arac kasko tarafından satısa cıkarıldı.alan sahıs sımdı satılık ılanı vermıs...
YAZILANLARA INANMAYIN...

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler Gökhan. Zaten aracı satan adamda araca yapılmış modifikasyonlardan bihaber. neyle yükselttiğini, kaç inç yükseldiğini, araçta lsd var mı yok mu onu bile bilmiyor. Ben anlamalıydım bir gariplik olduğunu.

Temiz olduğunu bildiğiniz, 150.000 km'yi geçmemiş, 2001-2002 4.7 WJ (yeşil-bordo olmayan) olursa haber ederseniz sevinirim.

Yarın aşağı linkteki araç Ankara'da expertiz yapılacak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-satilik-95805551/detay

Araçla ilgili bir bilgisi olan ya da yorumları bekliyorum.

Aracı expertize götüren arkadaşımın ifadesi ile aracın heryerinden ses geliyor, 3'ü başka 1'i başka teker varmış üzerinde. Sonuç : olumsuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-pilottan-kazasiz-temiz-jeep-grand-cherokee-4-7-100109964/detay

en son 33000 diyorlar. 2003 olduğu için önümüzdeki yıl vrgisi yaklaşık 6000 civarında olacak ama 2004 de 2500 e düşüyor.
tamponlar ve yandaki korumalardaki boyalar var. Başka bir sıkıntısı yokmuş.

Bu fiayata almak mantıklı gelmedi bana.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-4-7-cok-iyi-durumda-100071356/detay

5 hasar kaydı var en büyüğü 1000tl, servis sahibinin eşinin arabasıymış. bakımlı bir araç

sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum.

Eski bir 5.9 cu olarak eger chreokee almayı kafaya koyduysan 5.9 dan vazgecme derim.
Su anda 99 4.7 var bindigim 5.9 u tutmaz. bulursan temiz 5.9 kacırma.

Oğuz Bey öneriniz için teşekkürler, son ilandaki araçla pazarlık aşamasındayız. Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla kaşılayacak bir araç 4.7WJ. Ama bu olmazda temiz bir 5.9 denk gelirse neden olmasın.

5.9 ılanlarda marasta var sıyah bı arkadasımda o temız offroad yapmadı ona bakın derım.

Oğuz bey ilginize teşekkürler. Yolunuz İskenderun'a düşerse tanışmak isterim. İstanbul'daki 4.7 olacak galiba. Yarın Arkadaşlar bakmaya gidecekler.

ah barışbey ah , siz yaklaşık bir senedir araç bakıyorsanız aslında benim ilanı da görmüştünüz belki de Ekim ayıydı yanlış hatırlamıyorsam sattım 5.9umu.

76.000 Orijinal kilometrede asla LPG değmemiş inanılmaz bir araçtı. Durumum daha iyi olursa sattığım kişiyi arayıp satın almayı teklif edeceğim.

5.9dan vazgeçmeyin , her gaza dokunduğunuzda 32 dişiniz görünecek :smiley:

5,9 başka diyecek bir şey yok :smiley: (Bende sattım maalesef )

İstanbul'daki 4.7 ile ilgili birkaç gelişme var, ama ne zormuş temiz bir araç bulması. Adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Şimdilik 4.7'de ısrarcıyım.

Yorum yaparak destek olan arkadaşlara teşekkür ederin öncelikle.
2002 model Kj cherokee liberty 3.7 limited, gece mavisi 111000km'de aracımı Bursa'dan almış bulunmaktayım. zj,wj derken kısmet KJ imiş. İnşallah bayramda aracı Bursa'dan babamlar getirecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.