WJ SNORKEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Han Solo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,136

Han Solo

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Herkese selamlar, birkaç aydır araştırmama rağmen Grand Cherokee 2.7 wj içinvustralyada üretilen harici orjinal bir snorkel olmadığını gördüm. Genelde avustralyadakini de burundan başladığı için estetik bulmadım. Bunun üzerine başka bir araç için üretilmiş snorkelin WJ A direği için çok uygun olduğunu internetten tepit edip sipariş verdim ve maslak sanayideki dostum Teknik Yavuzdan Turan Ustanın maharetli ellerinden çıkan sonucu sizlerle paylaşmak istedim, yorumlarınızı bekliyorum

Etiketler
Ynt: WJ SNORKEL

Şimdi fotoğraflar

[attachment=1]

DSC02338.jpg

çok güzel olmuş hatta çuk diye oturmuş,fakat j harfini biraz yükarı alırsanız orjinal yerini bulsun diye düşünüyorum...

örnek1' Alıntı:
çok güzel olmuş hatta çuk diye oturmuş,fakat j harfini biraz yükarı alırsanız orjinal yerini bulsun diye düşünüyorum...
Teşekkürler, harf orjinal yerinde olunca eğimli durdu, o yüzden biraz aşağı kaydırdım

hangi aracın olduğunuda paylaşırsanız faydası olur diğer arkadaşlarada, güzel olmuş güle güle kullanın.

yavuz-çelikel' Alıntı:
hangi aracın olduğunuda paylaşırsanız faydası olur diğer arkadaşlarada, güzel olmuş güle güle kullanın.

İnternet sitelerinde kendi wj lerine uygulayanları takip ettiğimde iki marka toyota land cruiser 120 seri ve toyota Hilux u uyguladıklarını okudum, ispanyada uygulayan bir siteden ( linki http://www.segundamano.es/toledo/snorkel-jeep-grand-cherokee-27crd-y-31/a18827320/) getirttiğimin üstünde hilux yazıyordu, onu uyguladık, ancak hiluxun kaç modeli var bilmiyorum karşılaştırmak gerekebilir

Han Solo' Alıntı:
İnternet sitelerinde kendi wj lerine uygulayanları takip ettiğimde iki marka toyota land cruiser 120 seri ve toyota Hilux u uyguladıklarını okudum, ispanyada uygulayan bir siteden ( linki http://www.segundamano.es/toledo/snorkel-jeep-grand-cherokee-27crd-y-31/a18827320/) getirttiğimin üstünde hilux yazıyordu, onu uyguladık, ancak hiluxun kaç modeli var bilmiyorum karşılaştırmak gerekebilir

hilux'ın hangi modeli olduğunu deneyerek bulur artık ilgilenenler.

Levent bey ben aracınızı daha çok beğendim ;D ;D allah kaza bela vermesin benim ilk gözağrım o kasa ve o renk sarıyerde vardı tam gidecektim ki satılmıştı :-\sizin aracı görünce içim cızladı :eek: ::smiley: tr de belkide tek olucak wj de solda şnorkel daha önce görmemiştim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR