Wj Yardım Lasdik Ölçusu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaziardic58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,298

gaziardic58

Ana Kamp
Mesajlar
28
Tepkime Puanı
1
merhabalar wj 2002 var 4inç yukseltme kıtı taktım lasdigi büyütmek istıyorum 265*70*17 takmak istıyorum yada çapı 800mm olan bir lasdik ama lasdikcilerde denemek için hazırda bu ölçu yok getirtelim derler ama getırınce surtermi uyar mı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim orjınal jant 17 bazısı 16 ofsetlı tak dıyor ne faydası olur bilemedim uzerinde 235*65*17 at3 var stt takmak ıstıyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkurler
 

Etiketler
Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu

16 ofsetli size mt veya extreme lastik alirken fiyat olarak avantaj saglar araciniza da 33 lastik takabilirsiniz. 33/10,5/16 guzel durur.lastigi daha buyuk takmaniza belki imkan vardir ama 35 lastige gectiginizde tum alt yapiyi elden gecirmek gerekebilir.uzun vadede araci kullanacaksaniz benim tavsiyem 33 u gecmeyin.lastik olarak da delta lastige bakabilirsiniz ellerinde hazir lastik ve jant vardir.mickey tomphson jantlari size guzel durur daha uygun bisey istersenizde gt wheel in ofsetli jantlari mevcut.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu

o zaman benim yazdıgım ölçuyo rahat takarım265*70*17 yada 265*75*16 bildigim kadarıyla 31 ince denk gelıyor :smiley:
 

Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu

4" yukseltme ile kucuk durabilir ama takilir evet.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu

oguzhan kardeş bugun denemeye gıttım lasdikciye 265*75*16 lasdik vardı deneyelım dedik jant bulamadık lastıkcıde265*65*17 vardı onu denedik nerdeyde surtecek 2cm dönuşde fark ya kalıyo almıyo gibi 265*70*17 surder dedi lasdikci deneyemedik ama sende kuçuk kalır deyınce benim inç demi problem var diye aklıma geldi gerçı ayarlana bilir kıt almişdım acaba en duşugundemı bıraktılar bilemedim
 



Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu

4inch ortalama 10 cm yukseklik saglar.ofsetli jant veya spacer uygulamasina gidin sikinti yasamazsiniz. Biz zj de 265/75/16 kullaniyorduk 2 inch yukseltme ile.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 



Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu

Sase ayni kupa farkli yerden yuksekligi ayni olmasi gerekir lastik ebatlari ayni cunki


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu

265*75*16 lasdik 4inç yukseltmeyle tam sıfır oturuyor gibi hiç esneme payı kalmıyo gibi iyice kapam karışdı bir 16 jant bulup takıp deneyemedim de kıttı aldıgım yerde rahat olur diyo gözle bakıncada sürtecek gibi
 



Ynt: Wj Yardım Lasdik Ölçusu

sonunda aldım lasdikler stt 265 75 16 ön tampon bıraz surttu ama çözecegiz inşallah
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,721
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst