discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mogzilla ceyar" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mogzilla ceyar' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Malesef bana göre bu yaptığımız off-road değil, salı günü anlamsız yere yolun deformasyonu ve bu nedenle dün 14 saat arazide heba olmak yani kısaca bile bile lades olmaktı.<br />
1 iken 2 2 iken 3 sonra 4 araç kaldı , araçlarda irili ufaklı bir çok maddi hasar meydana geldi.Neyseki her hangi bir kaza olmadı.<br />
Yalnız üzülerek değiniyorum ki "Neyseki her hangi bir kaza olmadı." cümlesini daha önce de bir çok kez kullandım.Demek ki bu konuda üzerinde durulması gereken bir sıkıntı var.<br />
"Hobi" olarak yaptığımız bir aktiviteyi ya düzgün ve kontrollü olarak icra edelim, ya da bu sevdadan vazgeçelim.<br />
Herkese iyi akşamlar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Anlaşıldı Can ı Canından bezdirmişler.<br />
<br />
Valla baştan beri okuyorum sanki büyük bir kumar oynuyormuş gibi, budefa kaybettiğimiz kurtaralım diye girişip kayıp iki katına çıkıyor, Merak ettiğim macera bittimi araçların sayısı 2 katına çıkmış vaziyette hala oradamı bekliyorlar? <br />
<br />
Benim saydığım 3 unimog 1 acmat birde teferruatlar var bir sürü. Büyük geçmiş olsun, sucuk partisi olamasa kabus gibi.<br />
<br />
Selamlar</div>