XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,936
Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Benim aracım ZJ ve fakat 4.0 yani xj ile aynı motor . İşten anlayan ve yetkili biryere taktırdıktan sonra sorun yaşamazsınız .

Benim bidiğim 98-2000arasında bir fark yok . Hatta daha eskilerle aralarında da teknik olarak bir fark yok diyebiliyorum , yani motor ve aktarma olarak . Tabi sitede xj kullanıcısı çok bilgili arkdaşlar var . Onlar daha doğru ve net cevaplayabilirler ...

Etiketler

Öndeki Dana 30 diferansiyelin yüksek pinyonlu mu yoksa alçak pinyonlu mu olduğuna dikkat edebilirsiniz. Yani şaftın ucundaki mahruti dişlisi kovana merkeze göre üstten mi giriyor alttan mı? Eğer offroad için düşünüyorsanız önde yüksek pinyonlu olanı tavsiye ederim. Lift uygulayacağınız zaman daha az açı problemi yaşayacağınız gibi diğeriyle arasında %30 kadar mukavemet farkı da vardır. Hangi modellerde bu durum farklı tam bilemiyorum ama 99 öncesi XJ'lerde genelde yüksek zaten. Dediğim gibi offroad içinse dikkat etmekte fayda var.

Çok teşekkürler bilgiler için ama bu linkini verdiğim araçtaki vinci filan sökeceklermiş o halde 23,000 istiyorlar sizce çok değilmi ben vinç filan dahil zannediyordum

Benim mersinde olmamdan dolayı buralarda hiç olmayan bir araba yokmudur bildiğiniz 97 veya 98 model temiz bir araç

ERLER' Alıntı:
Çok teşekkürler bilgiler için ama bu linkini verdiğim araçtaki vinci filan sökeceklermiş o halde 23,000 istiyorlar sizce çok değilmi ben vinç filan dahil zannediyordum
vinç makarayı sökcekmiş .. lastikleride alsın.. o zaman direksiyonda lazım değil ... bıraksınlar böyle şeyleri satıllık ilanı koymadan önce ne söküp takacaksan yapıcan satılık yazcan ya bu işi bilmiyolar yada biz bi halt öğrenememişiz

Ayhan abi birde sorsan esnaflık yapıyorlar banada demesinmi cumartesi zaten gelecekler var 1 lira aşağı olmaz diye

aaa en sevdiğim satıcı türü , ilanı koyar , onu alıcam bunu alıcam vs vs ... Birde telefon açtın mı ooo alıcısı çok keyfin bilir havası ... Boşver hocam arabamı yok . Birde acele etme takip edersen güzel fırsatlar çıkıyor gerçekten ...

Beliyorum abilerim haklısınız önümüz vergi zamanı ama sabırsızlanmıyorda değilim hani:smiley:

ERLER' Alıntı:
Ayhan abi birde sorsan esnaflık yapıyorlar banada demesinmi cumartesi zaten gelecekler var 1 lira aşağı olmaz diye
inanmıycan belki ama 5 lira aşağı verse almam pire için yorgan yakmak gibi böyle pazarlıklı araçlar ne hayır verir nede içine siner adamın ...... herşey ticeret değil bi meraba da lazım sanırım bu işte sen çok tok gözükenlere denk gelmişsin rahat olur bulursun bi araç acele etme yavaş yavaş kısmetin neyse o bulur seni

senin alacağım dediğn aracın iki ilanı var iki fiyat arasındada... 3000 dolar fark var iyibee.......http://www.sahibinden.com/super_jeep_choroke_sport-15WQQaXQQ14513357WQQpXQQdisplayitem ...............http://www.sahibinden.com/super_jeep_choroke_sport-74WQQaXQQ14473992WQQpXQQdisplayitem

bir bibuçuk düşerse ki bilemeyiz bu araç çokta güzel olr kendin yaparsın bunu bir takip et hatta üstüne githttp://www.sahibinden.com/cok_temiz_bayandan_kare_kasa_jeep-57WQQaXQQ13846330WQQpXQQdisplayitem ......http://www.sahibinden.com/cok_temiz_bayandan_kare_kasa_jeep-57WQQaXQQ13846330WQQpXQQdisplayitem

slm arkadaşlar ankaradakı satılık o arac kazalı dıye almadım ben iyi baktırmak lazım

ama bizede sordun çokmu vermişim diye ::smiley: bizde dedikkiiiiiiii 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR