XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,050

Etiketler
Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

memorian' Alıntı:
öncelikle aramıza hoş geldiniz, arazi ve şehir kullanımınızı yüzde olarak verebilirseniz daha iyi yorum yapabiliriz, verdiğiniz kriterler çok yetersiz
saygılar :D

ben genellikle işe giderken kullanıcam aracam aracımı ,hiç offroad tecrübem yok!!! ve aracıma asansör takıp yukarı çıkarmak yülseklik gibi dediğiniz şeyi nasıl yaptırırım bi fikir verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler ilginize..

döndükmü en başlara ::smiley: ;D ;D ;D ömrümü yediler ömrümü

memorian' Alıntı:
öncelikle aramıza hoş geldiniz, arazi ve şehir kullanımınızı yüzde olarak verebilirseniz daha iyi yorum yapabiliriz, verdiğiniz kriterler çok yetersiz
saygılar :D

Hırsızz!!!! emek hırsızı!! git kendi cümleni kendin düşün kaRRRdeşim. Burda beyin fosforu harcıyoruz. Snapslarımızı çarpıştırıyoruz. Ayıptır :mad:

alpaslan arkadaşımız sanırım yeterince bilgili ama pek paylaşımcı omuyor yardımcı hiç olmuyor bana ...albea. 8) :mad: al bile dedi :mad:

alpaslanepli' Alıntı:
Hırsızz!!!! emek hırsızı!! git kendi cümleni kendin düşün kaRRRdeşim. Burda beyin fosforu harcıyoruz. Snapslarımızı çarpıştırıyoruz. Ayıptır :mad:

arkadaşlar kızmayında zor bişey sormadım ki size :-[

ben .ok yabancıyım bu işlere sizin gibi araziden çıkmıyan insanlardan yardım istemek kadar doğal birşey yok diye düşünüyorum ..

ates' Alıntı:
ben genellikle işe giderken kullanıcam aracam aracımı ,hiç offroad tecrübem yok!!! ve aracıma asansör takıp yukarı çıkarmak yülseklik gibi dediğiniz şeyi nasıl yaptırırım bi fikir verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler ilginize..

ben size chrysler crossfire tavsiye ediyorum, hem arazi canavarı, hemde az yakmasıyla meşhur bir araçtır, zj ye göre arazi performası daha iyi olmakla birlikte yaklaşma açısı da daha başarılıdır. şehir kullanımı için bişey diyemiycem, dev cüssesiyle sorun olabilir

ates' Alıntı:

Asansör değilde yeni başlayanlar için önerim yükseltme getleridir. Sitemizde Serkan arkadaşımız bu kitlerle ilgili gerekli çalışmaları tamamlamış ve isteyenede satışını yapmaktadır. Eğer isterseniz Alpaslan Epli adına yapı kredi gazi osman paşa şubesi 5632584 no'lu hesaba 800 lira yatırın. Ben sizin adrese karşı ödemeli yollarım. Sudan ucuz kaçırmayın. Normalde 1500$

memorian' Alıntı:
ben size chrysler crossfire tavsiye ediyorum, hem arazi canavarı, hemde az yakmasıyla meşhur bir araçtır, zj ye göre arazi performası daha iyi olmakla birlikte yaklaşma açısı da daha başarılıdır. şehir kullanımı için bişey diyemiycem, dev cüssesiyle sorun olabilir
yakıt olarak nasıldır bu dediğiniz araç lpg ile sorun olurmu

alpaslanepli' Alıntı:
Asansör değilde yeni başlayanlar için önerim yükseltme getleridir. Sitemizde Serkan arkadaşımız bu kitlerle ilgili gerekli çalışmaları tamamlamış ve isteyenede satışını yapmaktadır. Eğer isterseniz Alpaslan Epli adına yapı kredi gazi osman paşa şubesi 5632584 no'lu hesaba 800 lira yatırın. Ben sizin adrese karşı ödemeli yollarım. Sudan ucuz kaçırmayın. Normalde 1500$

bu get dediğiniz şey dolarlamı satılır ? ve yakıtı çok arttırımı vergiyle beraber ?

ates' Alıntı:
arkadaşlar kızmayında zor bişey sormadım ki size :-[

ben .ok yabancıyım bu işlere sizin gibi araziden çıkmıyan insanlardan yardım istemek kadar doğal birşey yok diye düşünüyorum ..

ateş bey şuan zaten size araziden yazıyorum.. burada alpaslan arkadaş gibi üslubu sert arkadaşlar olabilir ancak emin olun herkes sadece size yardım etmek isteyerek hareket etmektedir. tepkinizi çok yersiz buldum :D

vergi sanırım düşürülüyormuş dimi alpaslan bey ???

ayhanbursa' Alıntı:

Heeey Allahım yaaa!! Bakın Ayhan bey beni yardımcı olmamakla itham ediyorsunuz ama takmışsınız yakıta. Normalde sabırlı bir insanımdır ama yeter artık. Size daha demincek! uydurduğum kesinlikle bana ait olan biir cümle söyleyeceğim hiç kusuruma bakmayın.
''Aslan besleyen yemini düşünmez koçum!'' Ahada süper oldu aklıma şimdi geldi ama atasözü gibi bunu ben imza kısmımda kullanayım. Birileri sahiplenmeden..

memorian' Alıntı:
ateş bey şuan zaten size araziden yazıyorum.. burada alpaslan arkadaş gibi üslubu sert arkadaşlar olabilir ancak emin olun herkes sadece size yardım etmek isteyerek hareket etmektedir. tepkinizi çok yersiz buldum :D

ooooooooo arazi adı bile bi güzel sizleri kırdıysam özür dilerim arkadaşlar :'(

Ateş bey siz üstünüze alınmayın Ayhan beyle hala aşamadığımız noktalar var ondan agresifim. Siz istediğinizi sorabilirsiniz. Hesap numarasını katdettiniz değil mi?

ayhanbursa' Alıntı:
chrysler crossfireler halihazırda chrysler fabrikasından lpg li olarak çıkmaktadır. bildiğim kadarıyla sakin kullanımda 20 kr gibi bi yakıt tüketimi var şehir içi. 4low konumunda daha fazla tüketir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Geri