XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 266
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,074
Ynt: XJ Alacağım Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

ates' Alıntı:
ben araba alıcam ufuk bey siz ne tavsiye edersiniz ??? arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyolar yeni üyeyim yardımlarınıza ihtiyacım var.
haaaaaaaaa tamam tamam ii hadi bakalim kolay gelsin o zaman :D :D :D

Etiketler

ates' Alıntı:
ben araba alıcam ufuk bey siz ne tavsiye edersiniz ??? arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyolar yeni üyeyim yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ateş bey size tavsiyem bir ağızdan fikir almaktır. Yorum çeşitliliği kafanızı karıştırır. Sorduğunuz Ufuk bey bu konuda laf aramızda cahilin önde gidenidir. Kafanızı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Siz havaleyi yapın iş tamam. Çok kurcalamayın. Ne kadar fikir o kadar kararsızlık...

yok ben bir şey sormadım bilmiyorum yanlış yaptığım yer olduysada kusura bakmayın ... ben şahinimle bir dönem daha gezerim dert yok tasa yok azda yakıyor lpg li

alpaslanepli' Alıntı:
Ateş bey size tavsiyem bir ağızdan fikir almaktır. Yorum çeşitliliği kafanızı karıştırır. Sorduğunuz Ufuk bey bu konuda laf aramızda cahilin önde gidenidir. Kafanızı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Siz havaleyi yapın iş tamam. Çok kurcalamayın. Ne kadar fikir o kadar kararsızlık...

benim için fikir önemli babam fikir al diyo !!!!!

ates' Alıntı:
aylık gelirim iyi sayılır 500 lira maaşım var ve kiradayım yani yakıt önemli değil.

Tamam işte bir arkadaşımda var dediğim grand wagoneer mutfak tüpüyle çalışıyor. İşten gelince söker eve götürür çay demlersiniz. Sabahta araca geri takarsınız. Bir ufak tüple 1250 km. şehir içi ama basmazsanız gidiyor.
Ayhan bey bu sizinde ilginizi çekebilir. Yok hala yakıtla ilgili bir soru sorarsanız o tüpü kafanızda paralayacağım.

alpaslanepli' Alıntı:
Tamam işte bir arkadaşımda var dediğim grand wagoneer mutfak tüpüyle çalışıyor. İşten gelince söker eve götürür çay demlersiniz. Sabahta araca geri takarsınız. Bir ufak tüple 1250 km. şehir içi ama basmazsanız gidiyor.
Ayhan bey bu sizinde ilginizi çekebilir. Yok hala yakıtla ilgili bir soru sorarsanız o tüpü kafanızda paralayacağım.

ben bi babamı kaldırıym uykudan soriym o fikirlere göre cevap ver diyo bana ,tüp küçük mutfak tipiydi dimi .... hımmmmm

ben böyle bir şey alıcam kısmet olursa yakıtı nedir tam öğrenirsem [attachment=1]

jeep_xj_.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Hay baban..
Babanızın ellerinden öperim. Fikir almak iyidir muhakkak. Ama her konuda değil. Bahsettiğim aracın talibi çok. O yüzden kaçmasın diyorum.

babam çakmak gazıyla 1250 gitsin diyo.,küçük tüp çok yakarmış !!!! sizin araç şu mobilya yanlı olandanmı ??? kavak ağacından yapılanlardan domates kasası yapımında kullanılardanmı yanı yani yanları ??
kızmayın aman konunun çok yabancısıyımda .....

[attachment=1]

araç konya meramdadır, kapalı garaj arabasıdır, zaten resimler herşeyi anlatıyo bişey söylememe gerek yok. fiyat kaba 140.000 pazarlık payı düşerse 135 nakit olursa 130 ciddi alıcılara 120.000 son fiyattır. araziyle takas yapmıyorum. lütfen sacmasapan mesajlar atmayın beni daha fazla kahkahaya boğmayın. değerinde tankerle takas düşünebilirim

79.jpg

ayhanbursa' Alıntı:
ben böyle bir şey alıcam kısmet olursa yakıtı nedir tam öğrenirsem [attachment=1]

Kullanılan lastiğe göre tüketim değişebilir. Tabi sizin sürüş stiliniz ve yaşadığınız şehirin trafik yoğunluğuda etkendir. Ama ortalama bir cevap tatmin eder beni diyorsanız ... ki hiç sanmıyorum bu konuda tatmin olacağınızı! (ünlemi anladın sen)
şehir içi (İstanbul'u baz aldım) 200-220 krş şehir dışı (bayağı bir dışını baz aldım) 140-150 krş..

alpaslanepli' Alıntı:
Kullanılan lastiğe göre tüketim değişebilir. Tabi sizin sürüş stiliniz ve yaşadığınız şehirin trafik yoğunluğuda etkendir. Ama ortalama bir cevap tatmin eder beni diyorsanız ... ki hiç sanmıyorum bu konuda tatmin olacağınızı! (ünlemi anladın sen)
şehir içi (İstanbul'u baz aldım) 200-220 krş şehir dışı (bayağı bir dışını baz aldım) 140-150 krş..

ben anlamadım ???
yani bir çakmak gazınla 1250 km gidermi yani ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR