Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, uzun araştırmalar sonucu aslında gönlümdeki ilk xj'yi geçen hafta itibariyle aldım. Haliyle zamanla aracım diğer yapılı xjler arasına girecek. Fakat zamanla birkaç foto ekliyeyim.
Aracım şu anda 150.000 milde aracı ilk sahibinden aldım. daha kitapcıkları duruyor. arac orjinal boyası özellikle 18 yaşında olmasına ramen seramik gibi. görüldüğü üzere iç döşemeler bu yaşta kusursuz. Şunda aracta ekstra herhangi bir donanım yok inş zamanla onlarda olacak. bu arac bana 15500 tl ye geldi. görüşlerinizi bekliyorum.
kardeşim hayırlı uğurlu olsun umarım modifiyeleride en az aracın kadar güzel olur.. şunu unutma idda ederim türkiyedeki her yönden en temiz bir kaç xj den birini aldın...Allah kaza bela vermesin bol çamurlu günlerde kullan....