<div class="bbWrapper"><b>Ynt: XJ Görmeye değer</b><br />
<br />
fiyatların daha mantıklı olduğu zj kasalar daha çok alınıp satılıyor xj lere göre. bir çok xj sahibi istediklere fiyatlara alıcı bulamıyor olsa gerek ki çeşitli ilan sitelerinde hep aynı araçlar istenilen saçma sapan fiyatlar yüzünden duruyor. bu araçların belirli bir piyasasının olmadığı hepimizin malumu. bilen ve seven alıyor. ama bu, bomboş araçlara (standart) araçlara 30.000 tl verecek kadar da sevmek anlamına gelmiyor.<br />
hasbel kader eline geçmiş vatandaş da, severek binen vatandaş da bunun farkında. ben ankarada yaşıyorum. 98' xj sport' un önce bir galeride 25.000 tl ye satılmak üzere bırakıldığını gördüm, aracı inceledim pazarlık ettim sonuç alamayınca almaktan vazgeçtim. 2 ay sonra başka bir ilandan dolayı aynı araç olduğunu bilmeden aynı aracı bir daha inceledim. bu kez istenilen fiyat 22.000 tl idi ve sahibi satıyordu. yine de makul fiyat olmadığını ve biraz daha indirim yapmasını talep ettim kabul etmedi. ve 2 hafta sonra aracın 19.750 tl ye satıldığını sahibinden öğrendim. <br />
piyasa serbesttir, herkes malına istediği fiyatları talep etme hakkına tabi ki sahiptir. ancak istenilen fiyatlara müşteri bulunması konusu meçhuldur. nitekim 25.000 tl den perdeyi açan aracın 19.750 tl ye kadar gerileyerek alıcı bulması biraz düşündürücü. <br />
selamlar, fatih.</div>