xj radyatör,direksiyon kolları muhafaza.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan COMODOREE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,018

COMODOREE

Kamp II
Yer
İstanbul
arkadaşlar selam.
xj için orijinalde olan radyatör altına gelen ve direksiyon kollarınıda koruyan muhafazaya ihtiyacım var.
nereden ve kaça bulabileceğim konusunda bilgisi olan varmıdır.?

Etiketler

Ynt: xj radyatör,direksiyon kolları muhafaza.

orjınali plasitk cok dandık
bence ince alüminyumdan yaptırtın

:smiley: tahmin ediyorum abi nedense kim duysa o ismi öksürmeye baslıyo :d bu arada cekebildinmi abi kiti ve hafta sonu burdayım eger arkadasın ggelirse gösteririrm abi

İzzet kardeşim,
kiti ve şnorkeli çektik.cumartesi ve pazatesi anamzdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelerek 1001 zahmetle taktık.fakat muhteşem oldu ;D
Ama peşinden kit takılmadan önce heybetli bi şekilde arabanın altında duran lastiklerim oyuncak gibi kaldı :mad:
şimdi önceden aldığım 16x10 inç jantlara lastik bakıyorum.lastikler büyüyüncede ayna mauritinde sorun çıkacak.onlarıda 4.1 diye tabir edilen kısa oranlarla değiştireceğim.
Burada yaptığım araştırmada ayna mauriti fiyatları 850 ila 950 tl arasında.arkadaşlarımın amerikadan gelecek parçaları var onların içine 2 tanede diferansiyel kapağı koydurarak getirticem.sanırım gelmeleri 1 ayı bulur.
yani anlayacağın 5000 tl kazanmam lazım:smiley:
Bu arada alt kaplamayla alakalı istediğim parça komple kartere kadar gelen değil aracın orijinalinde olan kısa muhafaza.sanırım onuda atölyede yapacağım.
Arkadaşım dün seni arayacaktı.hemen ilgileniyorum

hayırlısı olsun abi azcok tahmin edebiliyorum kt yokken zaen cok güzel duruyodu şimdi dahada sahane olmustur cumartesi ordaysan gelirim abi canavarı görmeye bnm araba içinde henuz aramadılar

Aradım arkadaşı müsait değildi 30 dk ya arıyorum dedi.
sırf onlarla bitmiyor İzzet.
Jantları kasadan açmam lazım yükselince denge bozulmasın diye.her lastik için 4 cm spacer yaptırıyorum.virajlarda sorun olmasın yere biraz daha sağlam bassın diye.
Lastiklere karar veremedim henüz.
1 takım 31.10.5.15 çamur lastiklerim var zaten M/T türü.
A/T olarak 285.75.16 yada 315.75.16 arasında kararsızım.sanırım bir tarafa birilerini diğer tarafada birilerini takıp bakacağım öyle karar vereceğim.tabi bu arada şnorkelide taktırmam lazım.
aslında bende takarım ama dodikleride kesmek gerekecek tam çamurluğa oturması için.

abi pardon müşteri vardı bakamadım yanlsı anlamassan bence flans yaptırma abi carpısanturk guzel jent yapıyo ve herkez tavsiye ediyo daha saglıklı olur diye of valla zor iş abi bu modifiye

tahminimce 315 75 16 daha heybetli ve saglıklı olur ama tabiki denemek lazım dediğin gibi abi anlasılan hafta sonu sanayidesin abi :smiley:

haklısın izzet gene sanayideyim hafta sonu.
Yapma jant kullanamam jantlarım orj mickey thompson.
o yüzden spacer kullanmam gerekecek galiba.
Önce jant ve lastiği takıp kontrol edicem çarptığı deydiği yer varmı diye.sonra artikülasyonda bakacağım nerelere kadar müsade ettiğine.

nediyim abi inşallah istediğin gibi olur ugrarım hafta sonu müsait olursanız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler