Kayberen
Kayberen
Arkadaşlar Merhabalar, kendimce bir program yaptım, basit birşey, xp kullanan arkadaşlar için kısa yoldan birkaç programı çalıştırabileceğimiz bir program...
Bazı programları açmayabilir, bunun nedeni, benim tanımladığım dosya uzantılarının sizin bilgisayarınızdakilerle uyuşmaması, ancak birçoğunun çalışacağından eminim...
Programın'ı kısaca anlatacak olursak, paint, not defteri gibi butonlar var, bu butonlara tıkladığınızda direk o programı çalıştırıyor, yani başlar>programlar vs. vs. dolaşmanıza gerek yok
Program İçeriği:
-Paint
-Not Defteri
-Hesap Makinesı
-Mesenger
-İnternet Explorer
-Movie Maker
-Winrar
-Ekran Klavyesi
-Ses Kaydedici
-Medi Player
-Ses Ayarları
Birkaç tanede bilgisayarın kendi oyunlarından...
-Pinball
-FreeCell
-Hearts
-Mayın Tarlası
-Solitaire
-Spider Solitaire
Programdan Görüntüler:
Programı Oyalanma Amaçlı, Bir Hedefim Olmaksızın yaptım, İsteyenler Kullanabilir...KESİNLİKLE VİRÜS İÇERİKLİ DEĞİLDİR...!
PROGRAM KENDİ YAPIMIMDIR, KULLANIM İÇİN HERHANGİ BİR YÜKLEME GEREKTİRMEZ,DİREK ÇİFT TIKLAYIP AÇABİLİRSİNİZ...!
Bazı programları açmayabilir, bunun nedeni, benim tanımladığım dosya uzantılarının sizin bilgisayarınızdakilerle uyuşmaması, ancak birçoğunun çalışacağından eminim...
Programın'ı kısaca anlatacak olursak, paint, not defteri gibi butonlar var, bu butonlara tıkladığınızda direk o programı çalıştırıyor, yani başlar>programlar vs. vs. dolaşmanıza gerek yok
Program İçeriği:
-Paint
-Not Defteri
-Hesap Makinesı
-Mesenger
-İnternet Explorer
-Movie Maker
-Winrar
-Ekran Klavyesi
-Ses Kaydedici
-Medi Player
-Ses Ayarları
Birkaç tanede bilgisayarın kendi oyunlarından...
-Pinball
-FreeCell
-Hearts
-Mayın Tarlası
-Solitaire
-Spider Solitaire
Programdan Görüntüler:
Programı Oyalanma Amaçlı, Bir Hedefim Olmaksızın yaptım, İsteyenler Kullanabilir...KESİNLİKLE VİRÜS İÇERİKLİ DEĞİLDİR...!
PROGRAM KENDİ YAPIMIMDIR, KULLANIM İÇİN HERHANGİ BİR YÜKLEME GEREKTİRMEZ,DİREK ÇİFT TIKLAYIP AÇABİLİRSİNİZ...!