Yağmurlu Bir Havada Mitsubishi L200 Performansı (2003 Model)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,578

VoDaFoNeCeLL

" Birlikte yaşa, yalnız öl "
Yer
EgE
Yağmurlu bir havada yol tutuş ve lastik performansı açısından bir deneme yapmak istedim. Bu arada araç üzerinde 700 kg yük vardı. Bf GoodRich lastiklerin asfalt performansına diyecek yok tabi. Bu arada 2003 model Mitsubishi Magnumlar hakkındaki "güç aracıdır" sözü doğruymuş. Zira hız anlamında pek performans sağladıkları söylenemez. işte deneme. Fondaki "Sezen Aksu" ile keyifli izlemeler diliyorum.

th_hzdenemesi.jpg

Etiketler
Ynt: Yağmurlu Bir Havada Mitsubishi L200 Performansı (2003 Model)

yağmurlu havada yavaş git....

e tamam o zaman....

Rot balans ayarı gerekiyor geziniyor gibisin.

yani videodan bu yorumu yaptınya büyüksün ........dikkat ettinmi cd çukurda atlıyo...:smiley:)))

Flaşdisk de atlama yaparmı bilmem.Rot balans işini videoda gezene sormak lazım.Nihayetinde bu işi GEZENBİLİR. ;D :D
M-S' Alıntı:
yani videodan bu yorumu yaptınya büyüksün ........dikkat ettinmi cd çukurda atlıyo...:smiley:)))

nazifayvazoglu' Alıntı:
Flaşdisk de atlama yaparmı bilmem.Rot balans işini videoda gezene sormak lazım.Nihayetinde bu işi GEZENBİLİR. ;D :D

ilahi :D

müzikte atlama yok. çok eski bir kayıt olduğundan orjinalinde var o atlama. ayrıca aracım iş gereği dağda bayırda olduğundan rot balans ayarını 15 günde bir kontrol ettiririm. bu video çekilirken gezinme yoktu. o tamamen benim kameramanlığa özenerek direksiyonu unutmamdan kaynaklıdır.
evet hatalıyım.
:D
ayrıca vurmayın, adam öldü
:D

abicim senin arabanda çok değişen var en az 6 parça boyalı.....satarsan 8000tl veririm....

Flaşdisk de atlama yaparmı bilmem.Rot balans işini videoda gezene sormak lazım.Nihayetinde bu işi GEZENBİLİR.

yav nazif büyüksün hakkatten güldüm yavvvv::smiley:)

M-S' Alıntı:
abicim senin arabanda çok değişen var en az 6 parça boyalı.....satarsan 8000tl veririm....

ben asla kazıkçı bir adam olamadım. 8000 tl ye satmak insafsızlık olur. sen 5 bin tl versen yeter :D

offff offf şimdi uzun yola çıkasım geldi
bir paket ıslak puro ve 300 500 km uzun yol :smiley: özlemişim

Teşekkür ederim M-S.Amacımız neşeli dakikalar geçirmek.İçinde bulunduğumuz ortam yeterince sıkıntılı zaten.Azda olsa stresten uzak kalalım.Allah sizden ve diğer arkadaşlarımızdan gülmeyi eksik etmesin inşallah.(Benide unutmasın. ;D )
M-S' Alıntı:
Flaşdisk de atlama yaparmı bilmem.Rot balans işini videoda gezene sormak lazım.Nihayetinde bu işi GEZENBİLİR.

yav nazif büyüksün hakkatten güldüm yavvvv::smiley:)

Ozan bana takıl hayatını yaşa o zaman.
ozanyur' Alıntı:
offff offf şimdi uzun yola çıkasım geldi
bir paket ıslak puro ve 300 500 km uzun yol :smiley: özlemişim

M-S sende işi biliyorsun.Çamur at izi kalsın.İlerde lazım olur.
M-S' Alıntı:

abicim olurda l 200 lazım olursa ben fiyat kırıyorum şimdiden şahitsiniz 5000tl ya veririm dedi...:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR