Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgurozdelice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,370
Ynt: Yakında Planlanan Gezi Faaliyeti Var mı?

İstanbuldan gelmek isteyen arkadaşlar bence en iyisi mehmetcik opet petrolde buluşun en uygun yer orası olur toplu halde konvoy olarak izmit yahya kaptan opet petrole gelirsiniz ordanda gezimize başlarız

Etiketler

ozgurozdelice' Alıntı:
Ok 144 lastikler kar için uygun mudur yoksa zincir gerekir mi?
Ayrıca istanbul'dan gelenler icin buluşma yeri neresi olacaktır?

ok 144 genellikle uygundur M/T olduktan sonra pek sorun çıkmıyor ama kar çamurdan çok farklı olduğu için yanınıza zincirde almanızı tavsiye ederim metro markete görmüştüm 4x4 araçlar için zincir vardı 182 tl civarıydı galiba fiatı çekme halatıda yaklaşık 3.5 mt 11 tl civarıydı

ozturk41' Alıntı:
ok 144 genellikle uygundur M/T olduktan sonra pek sorun çıkmıyor ama kar çamurdan çok farklı olduğu için yanınıza zincirde almanızı tavsiye ederim metro markete görmüştüm 4x4 araçlar için zincir vardı 182 tl civarıydı galiba fiatı çekme halatıda yaklaşık 3.5 mt 11 tl civarıydı

ok 144 ler harika bir m t lastiktir ben kullandım fakat orta desenleri kestirmek gerekir....ve de kesinlikle zincire gerek kalmaz yol acan araç olur bu sayede.....

ozturk41' Alıntı:
rotamızda bir şey yok izmit ,manşukiye kartepe kartepe otel mevki gelmeden kuzu yay mevki giriş çıka bilirsek yol müsait olursa verici bölgesine çıkış ve kamp olay budur herhalde geçen sefer bu rota kullanıldı çokta zevkliydi
strap : sentetik çeki halatı yada sık dokunmuş kopmayan halat (--http://tr.4xfourart.com/admin/resim/31_01.jpg--) mapa: bağlamak için kullanılan u bağlantı halkası

BEN BUGÜN KARTEPEDEYDİM 1.5 METRE KAR VARDI.KUZU YAYLA GİRİŞİ TAMAMEN KAPALIYDI BELKİ HAFTA SONU DİYE AÇABİLİRLER ......

Böyle güzel gezi kaçar mı, normal araçla katılası geliyor insanın. Keyifli yolculuklar.

apollo7474' Alıntı:
Çavuşbaşı,polonez,ömerli,şile tarafına giden kimse yok mu?
3-5 araba olursak yarın yani 19 şubat pazar günü bu bölgeyi gezebiliriz.
Çavuşbaşından Poleneze oradan Rivaya İncirboğaza geçebiliriz.
Acarlar Total buluşma için uygundur. İrtibat için 0532 326 20 20 Road Armor gel müsaitsen

Sorun degil, irtibat numarası olsaydı arardım. Saat 13.30 gibi Cekmekoy totali gecip iski tesisinden ormana girdim. Girer girmez 20 santim karla karsılastım, parkurun cogu karla kaplıydı. Cok gunes goren yerler erimis sadece. Radar yoluna cıktım, tastelen su tesislerine inip bi tur attım. Geri kavacık istikametine gelip polenezkoy milli park tabelasından sonraki sagdan ormana girdim uzun bir yol, ilk soldan dereden gecip meydana cıktım, dık bi rampa var yagmur yagarken cıktıgım yeri cıkamadım hatta yanladı arac. Hava soguk oldugu ıcın karllı yerlerde toprak yerlerde buz gibi kaygandı. Zevklı bi geziydi ama tek bi arac daha olsa super olurdu. Sıfır risk ile hareket etmek zorunda kaldım.

Hakan555' Alıntı:
Sorun degil, irtibat numarası olsaydı arardım. Saat 13.30 gibi Cekmekoy totali gecip iski tesisinden ormana girdim. Girer girmez 20 santim karla karsılastım, parkurun cogu karla kaplıydı. Cok gunes goren yerler erimis sadece. Radar yoluna cıktım, tastelen su tesislerine inip bi tur attım. Geri kavacık istikametine gelip polenezkoy milli park tabelasından sonraki sagdan ormana girdim uzun bir yol, ilk soldan dereden gecip meydana cıktım, dık bi rampa var yagmur yagarken cıktıgım yeri cıkamadım hatta yanladı arac. Hava soguk oldugu ıcın karllı yerlerde toprak yerlerde buz gibi kaygandı. Zevklı bi geziydi ama tek bi arac daha olsa super olurdu. Sıfır risk ile hareket etmek zorunda kaldım.

görsellerde olursa harika olucak beklemedeyim.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR