Yakıt Konusundaki Yorumlarınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,011
Ynt: Yakıt Konusundaki Yorumlarınız

bunlar genelde çin malı oldugundan aşagı yukarı parcalarda uyum var ve bulununur sıfırı 2800 lira alımsatımla 3000liraya geliyor servis var ben pendiktekine gidiyorum oda sadece garantim ölmesindiye motor öyle kolay sorun çıkaracak çinlilerden deyil malzemesi daha iyi gecen pazar ofroat cılarlaydım 21 ekim gezisinin gazi barajında birlikteydik ve çok dik bi yokuşu zorlanmadan çıktım arazi araçları ancak dört teker çekişle çıkabiliyordu bitanesi ikiteker çekişli oldugundan çıkamamıştı bu makinalar gene diyorum çinlileri karalamayan iyi makinalarından biri

Etiketler

İşte size bir çözüm !!! :smiley:

686214.jpg

bunun maliyeti nedir?:D bi motor parasıda ona gitmiştir.kros yaparken falan üstümüze düşmesin:D

Bu sanki tamircilerde kullanılan hava kompresörlerine benziyor ama... ??? ???

huzzik' Alıntı:
peki beni az çok uzun yola geziye veya dağa taşa taşıyabilecek biraz bütükçe ve çift kişi yolculuğa uygun motorlar nelerdir ozaman tavsiyede bulunabilirmisin 2.elde olabilir fiyatlarıda ne civardadır?tecrübeli olan kişilerden duymak daha iyi
senin dedigin tarzda xt 660 yamaha var ve ful enjeksiyonlu yakıtı oldukca az 125 lik motorlar kadar yakıyor nerdeyse ve güzel motorlar sıfırı 12500 fuar fiyatıydı 2 el 8000 temizi bulunacagını düşünüyorum

Motorun üzerindeki anladığım kadarıyla kompresör.... :smiley:
Ama niye yanında taşıyo onu anlamadım...:smiley:

Salih kardeşim, 600 cc lik motor ile arazide hard enduro yapamazsın 100-kg. ve üzeri motoru zaptademezsin,,
ne ağırlığıyla ne yakıt sarfiyatıylada başa çıkamazsın..
Ama bununla yol yapacağım, kamplara, festivallere, gezilere gideceğim dersen ideal olur.

Enduro-Off road konusunda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini dinle 125 veya max. 200cc. lik enduro motor al
dere tepe araziyi tep...

Sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.