Yamaç Paraşütü için Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,522

SERKANEFE

Zirve
Yer
Aydın
arkadaşlar x bi siteden 115 tl 'ye bir yamaçparaşütü gezisi aldım. Yamaç paraşütü yapmak istiyorum, yapmadan önce bi denemek bir görmek istedim. Arkadaşlar bir sorum olucaktı, o x site bana nerde uçmak istersin diye iki seçenek sunmakta, biri İstanbul Ormanlı diğeri ise Tekirdağ - Uçmakdere, hangisini tavsiye edersiniz ? Hangisine gidiyim ?

Etiketler
Ynt: Yamaç Paraşütü için Neresi?

kesinlikle tekirdağ uçmakdere
deniz ayağınızın altında ve hemen sahile iniş yapıyorsunuz,zamanlamasıda iyi olursa ki kiraz festivaline denk getirmeye çalışın derim işte o zaman balkaymak bile yavan gelir.bambaşka bir yer tekirdağ yaşamasını bilenler için tabiki :D

Ynt: Yamaç Paraşütü için Neresi?

fethiye ölüdeniz bu spor için dünyadaki en uygun yerlerden birisidir..
benim kardeşim ölüdenizde bu işi yapıyor.
bu spora meraklı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR