Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-Su ana kadar hiç lpg taktırmadık.o yüzden yakıtı cok fazla kullanıyor ama hakkını sonuna kadar veriyor.
-Vincimiz vardı söktük su anda yok ama birçok kez kullandım.
-Lastikler orj.mi derken orj.ölçüsünden bahsettiniz heralde su anda 2 çift lastigim var.biri7.50/16 lassa tr-70 traktor lastigi.digeri maxxis mudder mt tarzında lastik.
-Ön diskler orjinal.zaten 79 ve sonrasında diske gecildi.
-Hidrolik direksiyon mevcut ve bu cok buyuk kolaylık saglıyor.
-Genel olarak fiyatlarını bilemeyecegim.5.000 ytl yede bulabilirsiniz 40.000 ytl yede.bu aracta olan donanıma modeline v.s gibi farklı ozelliklere baglı olarak degisiyor..
Saygılar..
BEN ÇOK SORUN YAŞADIM. VE KULLANMIYORUM. CCJ 5 ÇOK BÜYÜK LASTİK VARDI..7 SEFER AKİSKESDİ. VE LASTİĞİN BÜYÜK OLDUĞUNDAN DOLAYI 2 YILDA MOTOR İSTEDİ.. BENİM EN ÇOK BEĞENİM. 1950 MODEL WİLLİS. 25 JEEP ÇOK DİK BİR YAMAÇA SÜRDÜK EN YÜKSEĞE WİİLİS TIRMANDI..WİLLİYE HASTAYIM. SUZUKİ WİTARAM VAR. AMA BEN BİRAZ ÇILĞINIM.ÇOKDİK YAMAÇTA ARAC. KAŞLIYOR.4X4 DE.
willys leri pek bilmiyorum ama ben tamamen cj hastasıyım ozellikle 5 ve 7 nin ve bu konuda fanatigimdir.yani üstlerine tanımam eger cok buyuk lastik taktıysanız aractata bazı modifiye işlemleri yapmanız lazım.Eger bunları yapmadıysanız basınıza gelenler normal.ben en buyuk 9.00/16 petlas traktor lastigi taktım.herhangi bir sorun cıkmadı.aracım zaten dusuk devir.büyük lastik takabiliyorum.bizim ekipte bitane cj var.ankarada toplandı herseyi sıfır olarak yapıldı.inanırmısınız bilmiyorum ama tam 4 kere motoru degişti.kaç kere ankaraya gitti geldi.bu işler heralde birazda sans işi
ŞİMDİLİK WİTARA KULANIYORUM.BEN BİRAZ ÇOK FAZLA ADRENALİN YAŞADIĞIM İÇİN. SUZUKİ SAMURAY FENA DEĞİL AMA KIŞIN SOĞUKTA KULANAMIYORSUNUZ.ADALU AMA BEN AMERİKAN ÇOK PROPLEM YAŞADIM 4 YIL JEEP SAFARİ YAPTIM.. ÇOK SORUN YAŞADIM. BIRAKTIM VİNÇ ALMAK İSTİYORUM BİLDİĞİN BİR MARKA VARMI..İYİ OLSUN