Yamaha XT 660R

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan marmara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,355

marmara

Yeni Üye
Merhaba ,
arkadaşlar bu makına hakkında fiilen sahip olan varmı kullanan,
varsa bılgı alabılırmyım,
kullanımı nasıl problemı varmı ,ıyı tatarfları zayıf yönleri ,tskelr [/size][/font][/color]

Ynt: Yamaha XT 660R

link vermek yasakmı bilmiyorum ama ikiteker.org da geniş anlamda bilgiye ulaşabileceğin bir link bu zamanın varsa oku bakalım

http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=12134

Ynt: yamaha XT 660R

cok teşekkurler ne arasan var burda bağayı faydalı oldu,
sizde ne makına var?

ben yeni başladığım için çinli 200 cc kros aldım şuan, seneye xt660 r almak gibi bir düşüncem var, güzel makine tavsiye ederim.

ayrıca ikiteker.org güzel bir site kaliteli seviyeli insanların takıldığı bir yer, motorsiklet merakın varsa okumayı araştırmayı seviyorsan şiddetle tavsiye ederim, ben de mart ayında üye olmuştum, çok faydasını gördüm ve motorsiklet konusunda hiç bilgim olmadığını farkettim, sitenin hiç bir kar amacı taşımadığınıda bilmeni isterim, her konuda bilgi ve becerini geliştirebileceğin bir yer

Enduro ile başladım şu anda 49 cc mobylette ve 1500 cc H.D dyna wide glide kullanıyorum.Yer problemmimi halleder halletmez bu motora sahip olmak istiyorum.Özellikle kum toprak rengi gibi bir renk varki bir harika.Tekniğinden anlamam ama ben ne olursa olsun aşık oldum.

Mobyletteboy' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun.Mutlu günlerde sürmen dileğiyle.

umutkaptan' Alıntı:
Hayırlı olsun erkan bey forumda bir süre göremeyiz artık sizi :smiley:

panda' Alıntı:
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürmeniz dileklerimle.

sağolun arkadaşlar yok havalar böyle olduğu sürece(dışarıda felaket kar var) takılmaya devam :D

arkadaşlar bmw gs800 yeni modeli hakkında bilgisi olan varmı varsa beni bilgilemdirirmisiniz mesela yakıtı nedir periyodik bakımları masraflımı şimdiden tşr

Alalı bir ay oldu tam bir aygır zaptetmeye çalışıyorum. skoterden sonra ilk motorum. sağlıcakla kalın.file:///E:/MyPhoto/Foto_0004.jpg

[attachment=1]

Foto_0004.jpg

Erki bir başlık ama bende xt660 kullanıcısı olarak görüşlerimi bildirmek istiyorum;

Parçası ucuz,
Performansı Harika tam bir Tork Canavarı,
Titresim gidonda 140 dan sonra oluyor.. rahatsız etmiyor,
konforlu, tek derdi rüzgar.. onuda 100Tl lik bir cam ile çözebilirsiniz..

kullanıma göre değişir ama ortalama 1.60 -2.0 kuruş arası yakar..

Arazide, yolda sizi asla yarı yolda bırakmayacak harika bir alet.. Acaba bir XT660 alsammı diye düşünmeye başladıysanız fazla düşünmeyin alın.. memnun kalacaksınız..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR