Ynt: Yardım Aklım Karışık
şimdi ben 2 yıldır üyeyim ama hatırladığım kadarıyla pek öyle kıran kırana sohbetlerim olmadı ;D
yapılmış ve yazılmış yorumlar içerisinde evet bazen çok sert tartışmalar yaşandı. lakin ben burada şartlarımı gözden geçirdim ve karar verip aldım. aslıdan toyota vx 80 almak için çok bekledim ve uğraştım ancak ne onların yerinde durmayan fiyatları ne de benim bütçem biraraya gelemedi. ZJ kasa niyetlendim ama artık yaşının geçmiş olması (en genci 13 yaşında yıl itibariyle) bu fikrimden vazgeçirdi. dizelin bakım maliyetleri, ülkemizdeki mazotun kalitesi, dizelin takırtısını sevmemem ve en önemlisi V8 sahibi olmak istediğim için seçenekleri önüme koydum ve baktım tek mantıklı araç D2 V8'di,
o dönemde de işte nasip dedikleri bu olsa gerek antalyadaki benim aracın eski sahibi ile bir anda telefonda ufak bir pazarlık yaptık ertesi gün uçağa binip gidip aldım geldim. o kadar çok arastırdım ve bekledim ki yaklaşık 1,5 yıl olacak artık çevremdeki arkadaslarım hatta eşim bile alacağıma inanmaz olmuştu ;D
V8 evet çok yakıyor ancak gündüzleri iş için kullandığım başka aracım var, eşimde de fiesta mevcut, yani disco benim için harbi zevk aracı,
3 ay oldu alalı, aldığım gibi 1300 kilometre yol geldim. 1 ay boyunca nerdeyse çivi çakmadan dolaştım, en son istanbula gidişimde Sakallı Hüseyin'in Makenik Oto'ya götürüp bir gözden geçirttim, sorun sıkıntı yok sadece V kayışını değiştirdim, 4000 kilometre yol yapmışım şimdi hesapladım, sadece kalitesiz LPG den dolayı ufak bir sıkıntı yaşadım, onu da LPG filtresini değiştirerek aştım,
açıkçası ben çok seviyorum, arazi tecrübesi olarak soruyorsan çok bir deneyim yok bir iki ufak atraksiyon dışında, D2'leri arazi şeysi olarak görmeyen de var forumda mohikanların sonuncusu olarak bakan da
marka fanatiği değilim, yarın satıp WJ 4,7 de alabilirim, VX100 de ama illaki V8