Selamlar. 1993 Model 4.0 motor Grand Chorekee araç aldım. Aracımı aldıktan sonra komple motor yaptırdım. Dün marşına bastık. Birkaç problemi var; bunları internetten araştırdım ancak işin içinden çıkamadım. Yardım konuları aşağıya sırayla yazdım. Tecrübeleri olanların desteğini bekliyorum.
1- Araç ani kalkışlarda ve dönüşlerde önde (kart) diye bir ses geliyor.
2- Araç bilgi ekranı çalışmıyor. (küllüğün yanında ki) Sigorta problemi olabilir mi yoksa bozuk mu? Kontrol nasıl edebilirim?
3- Araç bilgi ekranı çalışmıyor. (Tavan) Sigorta problemi olabilir mi yoksa bozuk mu? Kontrol nasıl edebilirim?
4- Koltukların düğmeleri çalışmıyor. Sigorta problemi olabilir mi yoksa bozuk mu? Kontrol nasıl edebilirim?
5- Aracın motor içinde ki sigorta kutusunun haricinde başka sigorta kutusu var mı? Nerede?
1- Araç ani kalkışlarda ve dönüşlerde önde (kart) diye bir ses geliyor.
2- Araç bilgi ekranı çalışmıyor. (küllüğün yanında ki) Sigorta problemi olabilir mi yoksa bozuk mu? Kontrol nasıl edebilirim?
3- Araç bilgi ekranı çalışmıyor. (Tavan) Sigorta problemi olabilir mi yoksa bozuk mu? Kontrol nasıl edebilirim?
4- Koltukların düğmeleri çalışmıyor. Sigorta problemi olabilir mi yoksa bozuk mu? Kontrol nasıl edebilirim?
5- Aracın motor içinde ki sigorta kutusunun haricinde başka sigorta kutusu var mı? Nerede?