Yardım... Sizce Hangisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sucuk128 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,372

sucuk128

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Bir süredir forumu takip etmeye çalışıyorum.Önceleri sadece merak idi sonra benide zehirlediniz.Bende bir tane CJ5 almak istiyorum...Fakat çok param yok.Başlangıçda ucuz bir tane almak istiyorum ve elime para geçtikçe ve biraz daha deneyim kazandıkça yavaş yavaş zevkime göre toplamak istiyorum.Ama tabii ki bu süre zarfında trafikde kullanabileyim , beni yolda bırakıp hevesimi kaçırmasın istiyorum.Bunun için sahibinden.com da araştırma yaptım ve başlangıçda bütçeme uygun iki araç buldum.Belki resimlerden çok doğru yorumşar yapamayabilirsiniz ama ben yinede bu işin ustalarına ve benden daha deneyimli olan arkadaşlara sormak istedim.Aşağıda ki araçlarlardan hangisi almamı önerirsiniz?

1 - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-jeep-masrafsiz-askeriyeden-alinma-hic-kullanilmadi-komple-bakimi-y/detay
Bu araç 3 yıl önce elden geçmiş.Yürüyen aksamında hiçbir sorun yokmuş.Fakat durduğu yerde camlarını ve farlarını kırmışlar.Birde trafikden çekilmiş.

2 - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-jeep-67-willys-jeep-acil-meraklisina-5500-tl/detay
Bu aracın kaportası ve döşemeleri bakım istiyormuş.Yürüründe hiçbir sorun yokmuş.

3 - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cok-temiz-cj-5-39844870/detay
Bu araç hakkında bilgim yok...

sizce hangisi?

Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Yardım... Sizce Hangisi

selam
uc ilanda ki araclarin hic birine bulasmayin!!mumkun oldugu kadar tuv muaynesinde gecmis 77 ve ustu araclari alaminizi tavsiye ederim,,
neden tuv?
cunku; bu cj serisinde motor ve sase numarasi buyuk problemdir,, hic biri tutmaz emniyetteki kayitlarla ve diger araclarla karisiklik gosterir,, yani bayagi basiniz agrir
kendim toplucam felsefesini birakin !!,, toplanmisni almak en mantiklisi, kendinizi uzmeyin , paranizi uzun!!,,
bende bu kadar..
saygilar bol sans!!

Şahsen önerim hiçbiri.
Kusura bakmayın ama bütçeniz ne;kaç para ayırabiliyorsunuz,bu önemli

Benimde çok uzun yıllar sonra tekrar 4x4 aracım oldu.
uzun araştırmalarım sonunda gençliğimin ilk aşkı toyota ya karar verdim ve eski model toyota lc fj 45 1981 model aldım.
Arazide çok rahat edersinhttp://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67680.40

bencede bulasma kardesim gerek yok biraz daha bekle ve sabret sonrada noktayı koy ve bu noktada TOYOTA olsun olsun ki basın agrımasın ;) ;) dobra dobra tavsiyemdir....

Değerli dostum bu araçların hiçbirine kesinlikle bulaşma bunların hiçbiri zaten CJ değil kesinlikle 78 ve üstü bir model bak bütçen yetmiyorsa da sakın sakın alır yavaş yavaş topların diye düşünerek yanlışlık yapma sonra bir bakarsınki piyasadaki en iyisini zaten alabiliyormuşsun Ben bunların hepsini yaşamış biri olarak yazıyorum Jeep CJ zevk ve keyif için alınır daha sonra tutkuya dönüşür sorun çıkarmıcak diye farklı bir marka ve model alıp cj yi hayallerinde de bırakma....... CJ ile ilgili off road ve garaj bölümündeki tüm formları ayrıntılı bir şekilde oku sonra alıp okursun çok pişman olursun herşey orada var....

Verdiğin ilanların önce bir tarihlerini incele kardesim . Bu merakı olan araç alacak olan yada imkanı olmayıpta alamayan ve hatta sen bile ;birçok aracı ilanlarından ezbere tanır olmuştur.Bu araçlar o tarihten buyana satılmadıgına göre alınacak araçlar degil demekki.bu araçlara bulaşma bu merak kanına girdimi çıkartması zordur.bilgisi olmayanın işi cok zordur. sanırım sen 5- 6 milyarlık bişey bakıyorsun,bence sen ilk önce bir lada niva ile başla en azından parcası cok vede ucuz.bu işe vakit ayırabilecekmisin pazar günü gezdikten sonra sanayilerde gezebilecekmisin hafta sonuna kadar aracını yaptırıp hafta sonu geziden geldikten sonra tekrar sanayi yolları git geeellll anlıyacagın.
dediğim gibi burda sana ladacılar suzukiciler cherookeciler samurayciler toyotacılar herkez bişey diyecektir ve kafan karışacaktır. imkanın dar ise Lada Niva diyorum. sen ne kullanıyorsun dersen bende Cj8 var.Büyük bir grubumuz var Körfez Off-Road ben her türlüsünü kullandım vede her türlüsünün derdini dinliyorum aramızda bana Başkan diyorlar onun içindirki hepsinin derdini biliyorum.Heee birde cocukluktan arabacı ve 15 yıldırda galericiyim . bilmem anlatabildimmi. senin için ilk başlangıçta Lada Niva İdeal olur.Bide Cj nin bolesini 5 e alırsın yavaş yavaş toplarım derken 15 e bitiremezsin haberin olsun Cj nin sonu yoktur. bilmem yardımcı olabildim mi ?

Araçlar CJ değil Tuzla Willys ..ucuz alayım yavaş yavaş toplarım hesabı daha pahalıya mal olur sakın unutma .. CJ işi bütçe işi :smiley: CJ ler ucuz araçlar değildir .. Ucuz olsun yolda gideyim Tipo'dan havalı olsun diyorsan TOYOTA al :smiley:) ama herkez bana baksın, sesi alarmları çalıştırsın,40'' lastik bile koysam araca sığsın ve çevirsin,araziye girdiğim zaman kral alayım,şanım namım yürüsün vs vs diyorsan CJ CJ CJ 5 olsun 7 olsun 6 olsun 8 olsun ama CJ olsun ;D Saygılar

sonrada sanayiden bi dükkkan alırsın arkadasım cj le beraber bi ömür gecer yap boz gibi...hem daha havalı hem dükkan hem cj ;D

Arkadaşım ilk önce offroad ın kralı olan cj serisi araçları iyice bir öğren ve bu arada parasal durumunuda iyileştir git cj serisinden iyi toplanmış bir araç al ve uzun yıllar sorunsuzca bin arabanın nikelajlarına ve afilli boyalarına inanma onlar seni aldatır önemli olan arabanın alt yapısının ve motorunun sağlam olmasıdır makyaja önem verme.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR