<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 162096" data-quote="chrysocolla" data-source="post: 1546219"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1546219"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1546219">chrysocolla' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba,<br />
<br />
Transporter camper araçım için sünger yatak yaptirma aşamasındayım. Hangi süngeri ( beyaz, gri vb. ) kaç dansite ve hangi kalınlıkta tercih etmeliyim. ?<br />
<br />
Ölçüler 120 x 180 veya 190 civarında olacak. Yatak 3 parçadan oluşacak.<br />
<br />
Ayrıca kumaş secimi nasıl olmalı.? Leke tutmayan neme dayanıklı hava alabilecen vs..<br />
<br />
En önemli konulardan biriside yapacak olan firma. Özellikle Kocaeli'de yoksa ve civarında ( Bursa - İstanbul ) yönlendirebileceğiniz bir firma var mı ? Yatağın arka köşeleri araça uygun kesilmek ve dikilmek zorunda. Bu sebeple işinin ehli bir firma tercihimdir.<br />
<br />
Yardımcı olursanız sevinirim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba,<br />
<br />
Fikir vermesi açısından kendi aracıma (landcruiser) 140x220 ebadında 32dns (sert) 5cm kalınlıkta 4 paça katlanabilen yatak yaptırdım. Geçtiğimiz hafta boyunca kamptaydım. Ben, eşim ve iki küçük kızım araçta yattık. Biz memnun kaldık. Aynı sistemi birlikte kamp yaptığımız arkadaşlarımız da kullanıyor.<br />
<br />
Sünger kalitesi ve özelliği konusunda teknik bilgilere sahip değilim. Ancak sünger kalınlığı azaldıkça sert seçmek gerekiyor. Çok yumuşak seçerseniz ve kalınlığı da ince olursa konforsuz olabilir . Benim aracımda arka koltuklar yatınca iki parça kontraplaktan oluşan yatak zemini var. İç hacimden kaynaklı 5cm kalınlıkta sünger seçtim. <br />
<br />
Araç içerisinde rahat yatabilmek için yatak üst yüzeyi ve araç tavanı arasında min 50-60cm mesafe olmalı. Sizin aracınız zaten transporter imiş. yükseklik konusunda sıkıntı yaşamazsınız tahminimce. 10cm kalınlıkta orta sertlikte ve 32dns bir yatak işinizi görür. Sonuçları paylaşırsınız.<br />
<br />
Keyifli kamplar dilerim.</div>