Yazdığım Mesajları Siliyorsunuz O Zaman Üyeliğimi de Silin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguz altunergil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,480
Yer
ha
bu alanlar bılınen konuları paylasmak ve edınılen deneyımlerı paylasmak için deılmı yabancı tamırcıler gıdıp kazık mıyıyelım işinibilen ustalar varken ÜYELİK VE MESAJLARIMI SİLİN YAYINLAMAYIN OZAMAN

Etiketler
Ynt: Yazdığım Mesajları Siliyorsunuz O Zaman Üyeliğimi de Silin

Oğuz bey ne yazdınızda silindi, düzgün bir Türkçe ile detaylı bilgi verebilir misiniz?

Ayrıca lütfen kurallarımızı okuyunuz. Kimse forumlara her istediği şeyi yazamaz. Aşağıdaki açıklamada da belirtildiği gibi herhangi bir servis veya usta için "en iyi servis, daha iyisi yok, kimse ondan iyi bilemez" gibi olumlu değerlendiremeyeceğiniz gibi "işten hiç anlamıyorlar, onlar bunu yapabilecek kapasitede değil" gibi olumsuz da eleştiremezsiniz. Tavsiye edeceğiniz tüm servisleri "yorum yapmadan" yazmalısınız. Tüm kurallarımız açık ve nettir...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13170

Ayrıca aşağıdaki mesajınızın yeri İlan Panosu'nda yer alan "Vasıta" bölümü değildir...

oguz altunergil' Alıntı:
opel frontera tamırı için ıkıtellı org san bol özel genc opel536 2396368

Mesajınız silinmiştir. Tüm koşullarını kabul ederek üye olduğunuz forum kurallarını gözden geçiriniz;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208

Ben size özel mesajla durumu izah etmeme rağmen bu tutumunuza anlam veremiyorum.

Bu kadar nefret uyandıcak ne yapıyoruz ?
Size hiç '' Kurallara uymuyorsunuz, bu konu başlığını bile yanlış yazım hatası ile açıyorsunuz'' vs. diyen oldu mu ?
Sadece ansiklopedik düzen için mücadele ediyoruz.
Yapmayalım mı ? Ortalık karışsın, hiç bir konu bulunmasın mı ? Yani yüz yüze olsak bu kin ile belkide döveceksiniz.

Her atılan adımın bir sebebi vardır. Bunu neden bu şekilde algılanamadığına üzülüyorum.

Jeep34' Alıntı:
Merhabalar. Opel servis tavsiyesi konusunu yanlış yerde açıyorsunuz. Silinmiştir.

Servisler bölümüne detayları ile anlatabilirsiniz.
Konu başlığı açmadan önce üst başlıklara baksanız sizi yönlendirecek.
selamlar.

maksatım kımseye kın duymak deıl kendı basımdan gecen servıs maceramı yazıyorum kımseye de kın duyup dövecek deılım oyle bır durum olsa kendı adımı soyadımı neden uyelık ısmı yapayım baskaları gibi nick lullanarak gırmıyoruz forumlara .takıp ettıgım konularda sırf telsız satmak ve yedek parca satmak için dolasan yenı uyeler bile var bunlar bılındıgı halde paylastıgım servıs ve tamır süreclerının yayınlanması uygun olmuyor anlamıs deılmı
el el den ustundur malum bılırsınız 3 4 servıs dolasıp duzgun ustayı bulmaktansa zaten var olan ustasan faydalanmak ıyı olmaz mı

''Araç Tamir ve Bakım Servisleri''miz bölümüne, detaylı anlatım yaparak konuyu açabilirsiniz.

Konuyu açmadan önce okunması gereken link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13170.0

Konunun açılacağı link : http://www.gezenbilir.com/index.php?board=305.0

Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR