YDS Shop Açılıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,751

KanyaK

wish me luck.
Web
www.kaanyakar.com
YDS Shop Açılıyor

YDS ürünleri 30 Ağustos'tan itibaren www.ydsshop.com'da

Türkiye'nin en büyük askeri ve iş güvenliği ayakkabı ve teçhizat üreticisi Yakupoğlu A.Ş., Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine daha kolay ulaşmak ve daha iyi hizmet vermek için internetten alışveriş sistemine 30 Ağustos 2007'de başlayacağını duyurdu.

Yakupoğlu A.Ş. yönetim kurulu başkanı Vedat Yakupoğlu, 22-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen IDEF 2007 savunma fuarında yaptığı açıklamada, Ankara merkezli firmalarının 1927 yılındaki kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği sürekli büyümenin ve istikrarın en önemli nedeninin, hem ürün hem de hizmet konusunda dünyadaki yeni gelişmeleri izlemek olduğunu belirtti. YDS markasının uzun zamandır uluslarararsı bir marka olduğunu ifade eden Yakupoğlu, hem Türkiye'nin hem de dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine daha rahat ulaşmak ve daha iyi hizmet verebilmek için online ticarete geçeceklerini açıkladı. Yakupoğlu ayrıca, Türkiye'nin en profesyonel firmalarıyla çalışılarak her türlü yatırımın yapıldığını, www.ydsshop.com adresinden hiçbir güvenlik sorunu yaşamadan, gönül rahatlığıyla alışveriş edilebileceğini belirtti.

YDS kalitesinde ve Yakupoğlu A.Ş. güvencesindeki soğuk iklim botları, yazlık botlar, subay ayakkabıları, çöl botları, polis botları, polis ayakkabıları ve motorsiklet botlarını 30 Ağustos 2007'den itibaren www.ydsshop.com'dan, adrese teslim satın alabilirsiniz.

news_l_27.JPG

Not: Yakupoğlu, askeri alanda tekstil, deri, ayakkabı-bot, saraciye ve çadır gibi ürünleri NATO standartlarında üreten ve bunları Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında Avrupa, Orta Doğu, Körfez ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleriyle birlikte UNICEF, Kızılhaç gibi uluslararası kuruluşlara satan ve kendi alanında en son teknoloji, malzeme ve laboratuvar imkanlarına sahip olan tek Türk firmasıdır.

http://www.yakupoglu.com.tr/

Etiketler

Ynt: YDS Shop Açılıyor

Reha bey ben YDS'nin iş botlarını kullanmıştım. Lavvar tesisinde (kömür yıkama) çalışırken kullanmıştım oldukça zor koşullarda uzun süre dayanabiliyorlar. Aslen askeriyede özel kuvvetler kullanıyor ama, bazı komutanlarımızda da görmüştüm ben. Onlardan öğrendiğim kadarıyla dayanıklılık ve rahatlık bakımından oldukça iyilermiş. Ayrıca sanırım polis birliklerindede kullanılıyor.

Sitede sadece ayakkabı ve bot satışı yapılıyor sanırım.Tekstil ürünlerini inceledim;gerçekten çok kaliteli ve birçok kişinin işine yarayacak ürünler var.İthal ürünlere para vermek yerine bunları kullanmayı tercih ederim ama sivil satış yapmıyorlar galiba.

Evet botların da hepsinin online satışı yok. Özellikle Gore-tex li modellerinin online satışta yok :-[
Benim GT310 - SF012DV L - SF012DV C modelleri hoşuma gitti ::smiley: ama dediğim gibi online olarak satışı yok :-\

Merhaba,
GT 310 kodlu Gore-Tex astarlı model LEO adıyla siteye eklenmiştir.

Yeni botlarınızla bol maceralı geziler dilerim :smiley:

www.ydsshop.com

Sn.Denizural,

En büyük numara 46 sanırım modellerde... :'(

Sayın Taiga, isteğiniz üzerine siteye yarın 47 numarayı da ekleyeceğim. Ancak 48 numara için söz veremiyorum.

Fiyat 200 YTL olarak görünüyor şu anda. Az önce düzeltildi.

LEO Gore-Tex fiyatı 175 YTL'dir.

25 Şubat 2008'den itibaren 3 Gore-Texli ürün daha sitemize eklenecek.
Bizden ayrılmayın :smiley:

Selamlar,
ancak soyle bir yorum yapmak isterim.. Eger siz beirtmeseniz Leo botun Gore tex oldugunu anlamak mumkun degil.. urunlere daha fazla bilgi ekleseneiz sanirim satisina cok yardimi olacaktir.. iyi gunler dilerim, reha

Tabi, LEO'nun fotoğraf ve tüm bilgiler düzenleniyor şu anda. (Bugün ilk günü.) Tüm bölümler ve diğer ürünlerle ilgili de bir düzenleme yapılacak. Yine de haklı eleştiriniz için teşekkürler.

Sn Deniz Ural aramıza katılmanıza sevindim :smiley: reha beye bu konuda katılıyorum, ürünler hakkında daha detaylı bilgi olursa çok güzel olur. Sonuçta internetten sadece ürün fotoğrafı görülerek alışveriş yapılacak. Ayrıca ürün yelpazesinin oldukça geniş olduğu internet sitesinden görülebiliyor (www.yakupoglu.com.tr). Ancak online satışta bunların çok büyük bir kısmı yok. Umarım daha fazla seçenek sunulur. Bende sabırsızlıkla bekleyenlerdenim :smiley: selamlar.

www.ydsshop.com , özellikle eleştirilerin yoğunlaştığı ürün bilgisi konusunda yenilenmeye başladı bile!
Ürün yelpazemizi de yavaş yavaş genişleteceğiz.

Değerli eleştirileriniz ve ilginiz için firmam adına teşekkür ederim sevgili maceraseverler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.