Yedek Parça Alabileceğimiz Yerler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,756

ayhana

Kamp I
arkadaşlar buraya herkes grand cherokee için yedek parçalarını en uygun fiyata alabildiği yerleri yazabilirse sevinirim.

Etiketler
Ynt: uygun yedek parça yerleri

İstanbul Maslak sanayide AES SÖNMEZLER servise gidiyorum, yedek parçayıda burdan temin ediyorum.Ben servisten ve parça fiyatlarından memnunum. Telefonu 0212 285 47 98 pbx www.aessonmezler.com adresindende ulaşabilirsiniz.

siz hangi parcalar lazım söylerseniz ona göre belki başka alternatiflerde sunarız

Ben aracımı aldığımdan beri ,Taksim de nadirler den alırım ,çok hesaplı tüm parçalar mevcut , memnunum tavsiye ederim.1998 5.2.

dostum belli bir katagoriye göre değilde her zaman lazım olabilecek yeni barçalar için yazdım bunu.mesele en uygun fiata nerden bulabileceğimiz.aslında site olarak bir yere kanalize olsak fiatlarda baya uygun olur.

Fiyatlar değişken olabiliyor.Aynı ürün arasında nerdeyse yarı yarıyı fark var bazı parçalarda. Acaba kaliteler nasıl ? Kötü, uzak dogu ürünlerine ucuz diye para vermem ben. Derler ya 3 kuruş fazla olsun iyisi olsun.:smiley:

haklısın.aynı markada bile büyük fiat farkı var.b..unu önlemenin yolu toblu hareket edebilmek.ve bir yeri anlaşarak hem biz uygun fiata alabilmeliyiz hemde satıcı kazanabilmeli.satıcı bu siteyi bilmeli ve bize özel fiat verebilmeli.bir örnek vereyim.alt ön salıncak kolu.kodu52088217ab.marka olarak crown 130 onyx 170 mobar 200 servis mobar 300 tl.ve ben hala bu fiatın ana malzeme olan mobar için bile daha düşük olabileceğini düşünüyorum.bu farkı zararlı olarak kabatmamanın yolu toblu hareket etmekten geçiyor.bu işi istanbul ve ankarada bir arkadaşımız organize edebilmeli.

Dün akşam evin önünde arabama arkadan vurup kaçmışlar. Bana arka sol stop lazım acil fiyat nedir acaba ?

merhaba
bencede hep birlikte hareket etmeliyiz derim parcalar ankara ve istanbul arasında baya fark ediyor servislere hic yaklaşılmıyor valla bu işleri iyi takip edecek ankara ve istanbulda arkadaşlar olursa hem bizler kazanırız hemde satıcı nerde birlik orda dirlik derler ya herkese selamlar saygılar

evet.arkadaşlar içimizde bu konuda bir rehbere ihtiyaç var.bunu yapabilecek kimse yokmu

abi apodayı jeep garajda her şey uygundur sen arabana lazım olan parçaların listesini ilet buraya ben sana olanları olmayanları söyler fiyatınıda veririm hemde uygundur kardeşim dersen adresimizi ve telefonumuzu veririm sen gelir bıırakırsın aracını biz gerekli parçaları takarız.

2000 model grand cherokee
4 rotil
denge kol burçları
ön arka fren balataları
sol dış rotbaşı
bunlar lazım bana fiyat ne olur

arkadaşlar ortak hareket edelim diye çabalıyorum.:smiley:)javascript:void(0);

arkadaşlar çok fazla çin malı çakma yan sanayi parça varmış piyasada o nedenle....

Ünal abiiiii bu konuya bi el at toplum , toplu alışveriş ister....

levent bu konu daha öncede yazıldı çizildi hatta üzerinde calışıldı fakat gercek şuki yedek parca konusu başlı başına içinden cıkılması zor bir durumdur sebebide cok ürün farklı markalar farklı üretim anlayışları ve müşterideki arz talep meselesidir 40 tl balata var 110 tl yede ama bunu biniçiye antatamazsın sen orjinal parca tercih edersin başkası ise en ucuzunu birde bu işin şu yönü var her aracın parcası heerkezde olmadığı gibi maliyet farkı var mesela istalbuldaki servisin maliyeti cok farlıdır anadolu servisinki daha farklı aynı malda cok fiyat farkı olmaz en fazla 10 euro oynar ...

gelelim bir yerden toplu alış verişe hiçkimsede bir aracın tüm malzemesi olmaz servislerde dahi üstelikde motor parcası kaporta parcası aksesuar parcası ekipmanlar vs vs diye konu uzadıkca uzar temelinde insan güvendiği yerden parca almalı ve s atıcı biniçiye söylemeli bak arkadaş bu cin malı bu tayvan buda orjinal gibi ve s atıcı ne sattığınıda bilmeli mesela şunu diyebilmeli keçeler orjinal olmalı ama orjinalin yanında bu malda var gibi

fakat ülkemizde cok farklı anlayışlar olduğu için bircoğunu burda yazamam malesef :smiley:))) bu işin en anlatılabilir basit çözümü müşteriler sormalı ürün ne ürünü diye ve taktığımda ne gibi sorunlar olabilir gibi bu şekilde hiç değilse ne yaptıklarını bilirler böylece sorunlar en asgariye inmiş olur yedek parca işçilik gibi cok farklı fiyatlara s ahip olmaz malın menşeei belli ise en anlatılabilir kısa özü böyle site içinde daha önce bahsetmişdim sahte diye tabir ettiğimiz yağlardan hidroliklerden bunlardan binici korunursa emin ol yedek parcayada jeep araçlar için cok masraf cıkmaz levent işin temeli ne alındığı ile alakalı ve düzgün takılıp işlensel özelliği amaca uygunmu gibi bir jeep motorunun ölüsü 600 bin km gitmeli gerisini var sen düşün :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Geri