Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum belli bir katagoriye göre değilde her zaman lazım olabilecek yeni barçalar için yazdım bunu.mesele en uygun fiata nerden bulabileceğimiz.aslında site olarak bir yere kanalize olsak fiatlarda baya uygun olur.
Fiyatlar değişken olabiliyor.Aynı ürün arasında nerdeyse yarı yarıyı fark var bazı parçalarda. Acaba kaliteler nasıl ? Kötü, uzak dogu ürünlerine ucuz diye para vermem ben. Derler ya 3 kuruş fazla olsun iyisi olsun.
haklısın.aynı markada bile büyük fiat farkı var.b..unu önlemenin yolu toblu hareket edebilmek.ve bir yeri anlaşarak hem biz uygun fiata alabilmeliyiz hemde satıcı kazanabilmeli.satıcı bu siteyi bilmeli ve bize özel fiat verebilmeli.bir örnek vereyim.alt ön salıncak kolu.kodu52088217ab.marka olarak crown 130 onyx 170 mobar 200 servis mobar 300 tl.ve ben hala bu fiatın ana malzeme olan mobar için bile daha düşük olabileceğini düşünüyorum.bu farkı zararlı olarak kabatmamanın yolu toblu hareket etmekten geçiyor.bu işi istanbul ve ankarada bir arkadaşımız organize edebilmeli.
merhaba
bencede hep birlikte hareket etmeliyiz derim parcalar ankara ve istanbul arasında baya fark ediyor servislere hic yaklaşılmıyor valla bu işleri iyi takip edecek ankara ve istanbulda arkadaşlar olursa hem bizler kazanırız hemde satıcı nerde birlik orda dirlik derler ya herkese selamlar saygılar
abi apodayı jeep garajda her şey uygundur sen arabana lazım olan parçaların listesini ilet buraya ben sana olanları olmayanları söyler fiyatınıda veririm hemde uygundur kardeşim dersen adresimizi ve telefonumuzu veririm sen gelir bıırakırsın aracını biz gerekli parçaları takarız.
levent bu konu daha öncede yazıldı çizildi hatta üzerinde calışıldı fakat gercek şuki yedek parca konusu başlı başına içinden cıkılması zor bir durumdur sebebide cok ürün farklı markalar farklı üretim anlayışları ve müşterideki arz talep meselesidir 40 tl balata var 110 tl yede ama bunu biniçiye antatamazsın sen orjinal parca tercih edersin başkası ise en ucuzunu birde bu işin şu yönü var her aracın parcası heerkezde olmadığı gibi maliyet farkı var mesela istalbuldaki servisin maliyeti cok farlıdır anadolu servisinki daha farklı aynı malda cok fiyat farkı olmaz en fazla 10 euro oynar ...
gelelim bir yerden toplu alış verişe hiçkimsede bir aracın tüm malzemesi olmaz servislerde dahi üstelikde motor parcası kaporta parcası aksesuar parcası ekipmanlar vs vs diye konu uzadıkca uzar temelinde insan güvendiği yerden parca almalı ve s atıcı biniçiye söylemeli bak arkadaş bu cin malı bu tayvan buda orjinal gibi ve s atıcı ne sattığınıda bilmeli mesela şunu diyebilmeli keçeler orjinal olmalı ama orjinalin yanında bu malda var gibi
fakat ülkemizde cok farklı anlayışlar olduğu için bircoğunu burda yazamam malesef ))) bu işin en anlatılabilir basit çözümü müşteriler sormalı ürün ne ürünü diye ve taktığımda ne gibi sorunlar olabilir gibi bu şekilde hiç değilse ne yaptıklarını bilirler böylece sorunlar en asgariye inmiş olur yedek parca işçilik gibi cok farklı fiyatlara s ahip olmaz malın menşeei belli ise en anlatılabilir kısa özü böyle site içinde daha önce bahsetmişdim sahte diye tabir ettiğimiz yağlardan hidroliklerden bunlardan binici korunursa emin ol yedek parcayada jeep araçlar için cok masraf cıkmaz levent işin temeli ne alındığı ile alakalı ve düzgün takılıp işlensel özelliği amaca uygunmu gibi bir jeep motorunun ölüsü 600 bin km gitmeli gerisini var sen düşün