Yedek Parça Fiyatları için acil yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirnayır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,242

bekirnayır

Kamp II
Herkese selamlar. bugün 2006 model 1.7 aracımı Isparta yetkili servise götürdüm ve bakım yaptıracağımı söyleyerek fiyat listesi çıkartmalarını istedim. Buna göre;

1) Direksiyon kutusu için (soft ve hidrolik değil) 310 TL
2) 1600 hava akış sensörü Euro 3 için 200 TL
3) Eksoz monifostosu (umarım doğru yazmışımdır) için komple 420 TL
4) Buji, yağ filitresi, yağ, cam suyu,benzin filitresi ve buna benzer 3-5 parça için ise 300 TL istedi.

Arkadaşlar bu fiyatlara bana yüksek geldi. bu fiyatlar normalmidir. bilen ardaşlar yardımcı olursa sevirim. şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Yedek Parça Fiyatları için acil yardım.

Tüm Lada-Niva parçaları konusunda... Çelik Motor yada...

İSTANBUL/PEHLİVAN OTO/Nihat beyle irtibata gecebilirsiniz;

535 719 57 32
532 626 26 77
212 585 76 98
212 586 52 73

Ayrıntılar;
http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1677.0

Antalya da güney lada var çelik motor bağlantılı 242 221 66 08 Afet bey var birde ondan fiyat alıl derim farkı göreceksiniz malum servis demek yüksek fiyat demek bunu herkes bilir.İnternet ortamında sayfaları var Güney Lada adı altında balın isterseniz..Antalya ya gelirseniz bağlantı kuralım ayrıca Isparta Davraza sürekli gelirim isterseniz buluşur aktivite yaparız.....

sayın dora verdiğiniz bilgiler için saolun. ıspartaya gelirseniz mutlaka arayın. eğer müsait olursam buluşuruz. iyi günler 0 532 517 24 96 av.bekir nayır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.