Yedek Parça İçin 1975 Cj5 - Ruhsatsız (SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,963
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jeep

Zirve
Yer
Gaziantep
Web
www.gandoff.org
araç çok güzel. benim 80 model cj5 den iyi gidiyor diyebilirim. şanzuman yeni yapıldı, tıkır tıkır işliyor. Ön arka difflerin bilyaları değişti. Döşemesi bu araca göre 1. sınıf. LPG de takıldı. üzerindeki jant lastiği almak istemezseniz 1300 YTL indirime uğrar. bu haliyle 4500 e verebilirim. Bu arada arka diff DANA44. kapıları, camları, hard top (3.sınıf), kaloriferi, cam silgileri, spor direksiyonu ile trafiğe çıkmadan bütün stresinizi atabileceğiniz bir araç. Belde belediyesinden aldığım jeep in yanında yedek parça diye verdiler :smiley: . Motoruda saat gibi çalışıyor.. eğlencelik birşey işte..

Etiketler
Ynt: Yedek Parça İçin 1975 Cj5 - Ruhsatsız (SATILDI)

4.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
5.jpg
7.jpg
8.jpg
6.jpg

Bu aracı baska biryerde de parca parca satılık diye gormustum diye hatırlıyorum... hatta bazı parcaları satıldı diyordu sanırım ilanda... fiyatı da gittikce ucuzluyordu...

sahibinden com da ilanı var. jant lastiği sökeceğim dedim ve 1300 YTL indirime uğrar dedim. sonrasın jant lastik satıldı. dolayısıyla fiyat düştü.

Aracın motoru ayrıca satılıkmıdır durumu ve düşündüğün bir fiyat varmıdır. yedek parça olarak almayı düşünüyorum

İlanı vereli yaklaşık 1 yıl olmuş. Araç hala bende. 7-8 tane ciddi offroad gezisi yaptı. Şu anda üzerinde ÖzKa nın traktör ön lastikleri var. Karbüratör yeni değişti. BRC LPG takılı. Fiyat 3000 dir. Sıkı pazarlıkla 2500 e kadar düşebilirim.

Son hali..

[attachment=1]

P1030476.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri