Yedigöller De Bir Gece Kamp Yapmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat18-06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,631
Haklısınız belki çok yüksek olmayabilir,Ben en az 20 kere gittim,
Sonbaharda ağaçlardaki renk cümbüşünü görmek için Kasım ayında Yedigöller'e gidenler bayağı bir soğuk ile karşılaşıyorlar

Etiketler
çok gece
Hevesinizi kırmak gibi düşünmeyin ama bu kadar ekipmansız bir şekilde yapmayı düşündüğünüz kamp sonunda aile fertlerinin bir sonraki kampa gitmemeleri adına garantilemiş olursunuz.
Konfor seviyesi düştükçe eşinizin ve çocuklarınızın ne tepki vereceğini de hesaba katsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Benzer tecrübeleri varsa ve buna razı iseler sorun yok tabi.
İmkan varsa günü birlik seçeneğini de düşünün derim.

Şimdiden bol şans.

Haklısınız, ben de günübirlik gitmeye karar verdim, sıcağa çare varda soğuğa çare bulamayız, tüp ve ateş yasakmış zaten.

Haklısınız, ben de günübirlik gitmeye karar verdim, sıcağa çare varda soğuğa çare bulamayız, tüp ve ateş yasakmış zaten.
Öyle deniyor tüp ve ateş konusunda
Ama o konuda katı değiller
Hava karardıktan sonra bir varil, teneke yada kamp şöminesi içinde ateş yakmaya birşey demiyorlar

Ağustos ayında Kapadokya'da üşüdüyseniz bu aylarda kesinlikle sorun yaşarsınız. Özellikle araç içerisinde rezistanslı ısıtıcılar Allah korusun telafisi mümkün olmayan neticeler verebilir.
Eğer kamp konusunda süreklilik arzeden bir niyetiniz varsa ve bunu ailece yapmayı planlıyorsanız, aracınızı bunun için donanımlı hale getirmenizi tavsiye ederim. Maliyet, yaşanabilecek sıkıntılar karşısında pek önemli olmamalı. Gündüz ateş ve manzara her ne kadar güzel olsa da araç içinin soğuk olması uyku tulumları ile uyuma keyfini engelleyebilir. Bunun için araç içinin ısıtılması daha uygundur. Taşınabilir webastolar bunun için çok kullanışlı.