Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YENiHAYAT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,131

YENiHAYAT

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
2004 model otomatik bir Suzuki Jimny buldum bunun kaportasal ve mekanik olarak alınıp alınamayack oldugunu istanbulda nerde gosterebilirim

Etiketler
Ynt: Yeni Alınacak Suzuki 4x4 için Ekspertiz

Gideceğin tek adres Atatürk sanayi sitesindeki AKSİYON oto Murat bey.
Herkonuda yardımcı oluyor. 212 286 46 76

SANIRIM, Anadolu Yakasında SUZUKI Grand Oto da expertiz yapıyor AMA yetkili değil özel bir servis.

Anadolu yakasında da Grand oto iyidi ama ücretli bakıyorlar bildiğim kadarıyla.
Murat usta ücretsiz olarak bakıyor bunlara.

Murat Ustayla görüştüm eğer satıcıyla anlaşırsak c.tesi 2ye 3 e kadar aracı götürüp göstericem ilginize teşekkür

Bende dün itibariyle 99 Suzuki GV aracımı satmış bulunuyorum.
İçişleri bakanının ;D kullanabileceği 2004-2005 Jimny arayışındayım.
bir mahsuru yoksa almayı düşündüğünüz, 2004 jimny fiyatını paylaşabilirmisiniz?

17 idi pazarlığımızı yaptık yarın sabah maslağa sanayii ye murat ustaya gidicektik uygunsa alıcaktım akşam kesin randevulaşmak için aradığımdada benle konuştuğunda dışarıda olduğunu o arada ortağı başkasından kapora almış öyle söledi hayırlısı olsun artık nediim

Alper YENiHAYAT

Bu Jimnylerde bu ara sorun var demekki. Bende C.tesi günü Yalovada buldum. Akabinde benim aracımı 3-5 hesabı olmadan hemen peşin elden çıkardımki Jimnyi alabiliyim diye. Parayı alıp, noter devrini ve çarşamba günü verdim. Noter çıkışı hemen Yalovaya mesaj attım. Aldığım cevap: -''Kusura bakmayın ben pazartesi sattım'' oldu.
demekki neymiş bir müddet daha aramaya devam ::smiley:

Bir ön bilgi benim baktığım 2005 İlan fiyatı 15750 di. 15 e almayı düşünürken. 14750 ye satılmış.

camouflage' Alıntı:
Bende dün itibariyle 99 Suzuki GV aracımı satmış bulunuyorum.
İçişleri bakanının ;D kullanabileceği 2004-2005 Jimny arayışındayım.
bir mahsuru yoksa almayı düşündüğünüz, 2004 jimny fiyatını paylaşabilirmisiniz?

Mahsuru yoksa siz vitarayı kaça sattınız otomatik miydi?
Bende vitarayı satmayı düşünüyorum. 99 otomatik 3K jlx fiyatlar nasıl acaba

Bendeki araç 99 Grand Vitara 4 silindir, 2000 motor, LPG li, Navia Navigasyon vs. vs. 5 kapı idi.
İşin güzel yanı hiç bir yerinde boya dahi yoktu.
big_14386543_vi3.jpg

Yani sizinki ile tamaman farklı. Sattığım fiyat size ışık tutmayabilir. Ama nakit 19.750 fiyata verdim. Bu bilgiyi paylaşmamda hiç bir sakınca yok.
Bolu'dan selamlar İlhami.

Mesajı yazdıktan sonra GV yazdığına dikkat ettim. Yinede sağol.
İstanbuldan sevgiler selamlar.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Anadolu yakasında Gökşenler'e de gösterebilirsiniz aracınızı.

YENiHAYAT' Alıntı:
17 idi pazarlığımızı yaptık yarın sabah maslağa sanayii ye murat ustaya gidicektik uygunsa alıcaktım akşam kesin randevulaşmak için aradığımdada benle konuştuğunda dışarıda olduğunu o arada ortağı başkasından kapora almış öyle söledi hayırlısı olsun artık nediim

Alper YENiHAYAT

Her işte bir hayır vardır derler. Mutlaka doğrudur.
Senin için başka bir araç daha iyi demekki.
Yeni bir araç mutlaka bulursun.

YENiHAYAT' Alıntı:
Mavi olanı diosun o uygun fiyata mantıklı bir jimny di

Evet mavi olandı. Ben bir an internet ortamında olduğu için o fiyata güvenememiştim.
Güvendiğimde de geç olmuştu ;D

2006 ve daha sonrasınınn içi çok daha güzel ama ön tampon, düğmeli arazi vitesinin aşağıda bulunan değiştirme sistemi arazi deki darbelere ve büyük çaplı lastiğe uyumsuz kalıyo üzerinde oynamak gerekiyomuş ben orjinal aksamı fazla bozmak istemiyorum ve bunu 2. araç olarak alıcağımdan evdekiler otomatik kullandığından Alıcağım araç 2004-2005 otomatik 1 Jimny olacak sanırım Bu bilgileri toplamamda gezen bilirdeki forumlar yardımcı olmuştur
Paylaşımlarınız için Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR