Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdar5261 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,887
Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Abi spacerleri değiştirmişsin onları satıyormusun ?

Etiketler

Serdar bey tebrik ederim, kolaylıklar dilerim. Bende Defender 110 diesel kullanıyorum. Bu başlık altında konuyu dağıtmak istemiyorum, sizinle görüşmek isterim, rica etsem özel iletişim bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız. semih@kemerenduro.com

Takibe devam.

Hangi otokar servisi burası acaba bilgilerini paylaşır mısınız?
İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla biter aracınız...

Sevgiler...

arkadaşlar öncelikle özür dilerim bi süre resim ve yorum ekleyemedim.inanın çok çalışmaktan fırsat olmadı.2 aydan kısa sürede araç bu hale geldi.değişmedik tek cıvatası kalmadı.siz halden anlarsınız bu kadar işi 6 aydan önce bitirmen mümkün değil dedi herkes ama 2 ay olmadı daha.venikli boya olmaz dediler araç vernikli.led stoplarım yolda.vinçim tamponum tamam.döşeme işinde kararsız olduğum için acele etmeyeceğim.gerekli izalasyonlar yapıldı.tüm fotoları ekleyeceğim.ustalarla uğraşmak iş yaptırmak gercekten zor ama servisteki ustalar sağ olsunlar bi dakka boş bırakmadılar aracı.telefon numaram 0 532 320 03 61 gündüzleri yanımda olmuyo akşamları birine defender konusunda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.sevgilerle.

Arka tamponun boyası ayna gibi maşallah biraz piano black tadında olmuş ne boyasıdır bu tamponmu farklı bi malzeme boyadanmı acaba?

onat' Alıntı:
Arka tamponun boyası ayna gibi maşallah biraz piano black tadında olmuş ne boyasıdır bu tamponmu farklı bi malzeme boyadanmı acaba?

ta kendisi (duxon marka boya)

bir takipte benden dayanamıyorum ne yapıııımmmm

Selamlar hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun güzel olmuş dağa bişeyler olmuyormu sonmu yapım aşaması

Hayırlı olsun..

Hayırlı olsun güle güle gezmeniz dileği ile