KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Siteye yeni üye oldum. defender 110 aldık arkadaşla motor bitik. toplamayı düşünüyoruz. araştırmalarımıza göre ford puma motor uygun görülüyor. eğer motor lastik, yaylar gibi çıkma parçalar varsa elinizde bedeli karşılığında alabiliriz. bedava olursa seviniriz : ayrıca fikirlerinize ihtiyacımız var hemde çok. Sizin aracıda merakla bekliyoruz. İyi çalışmalar. Trabzon
Valla ustam cok super cikti bende basinda durdum hergun sabahtan aksama kadar hic durmadan calisti pazartesi yeni fotolar atacam
Valla cikma parcalarim yok su an orjinal parcalari kullanmaya devam edecez yukseltmek icin get kullanacaz lastikler icin de flanş kullanicam o yuzden su an cikan parcam yok
Valla bende artvinliyim ama sapancada oturuyorum 6 ay orda 6 ay burda yasiyorum trabzona da cok gidip geliyorum kismet olursa bir gun gorusuruz insallah
Arkadaslar yeni tip on panjur alt isimli karter muhafaza saci ve faturali spacer 30mm isteyenlere uygun fiyatli ustam yaptirtiyor isteyene yaptirtabiliriz saygilar.