Yeni Bir Defender'cı Geldi!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SuperContra Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,437

SuperContra

Kamp I
Yer
İstanbul
Web
www.baybarskirman.com.tr
Herkese merhabalar. Daha önce konu açmıştım araç arıyordum. Sonunda ben de aldım! Geçtiğimiz haftalarda İzmir'e gittim aldım geldim Araç 2.5 Benzinli & LPGli

Aracı İzmir'de Volkan'dan aldım. Volkan'a da Ozan Tan satmış öncesinde. Burada konu açtığımda Ozan çok ilgilendi sağ olsun. Baya konuştuk ettik. Bana Murat abiyi (Murat İrfan Ağcabay) Facebook'tan eklememi söyledi. İyi ki söylemiş. Tanıştım kendisiyle, sağ olsun arabayı aldığım ilk günden beri kendi arabası gibi koşturdu benimle beraber. Yardımlarının karşılığını nasıl öderim bilemem. Buradan da teşekkür ediyorum tekrar.

Araca dönecek olursak. Ön disk frenler baya sağlam. LPG yeni. Ayarını İstanbul'da ben yaptırdım. Ancak yolda ayarsız olması sebebiyle İzmir-Manisa yokuşlu virajlarında biraz sıkıntı yaptım Neyse ki sağ salim geldik. Interior olarak diğer araçlara göre daha bakımlı ama her defender gibi masrafı var var var

Fotoğraflara gelelim

Solda Ozan, ortada Volkan ve sağda ben

Ekli dosyalar

• 10353033_10153186718383984_4346901146552923842_n.jpg
    104.1 KB · Görüntüleme: 291

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi!

Önceki sahiplerinden biri direksiyonu ve vitesi beyaz kaplatmış. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Benim hiç hoşuma gitmiyor bu tarz uygulamalar. O yüzden ben de Kayalar Oto Bayram abi'den yeni tip direksiyon simidi ve vites topuzu aldım. Yeni tip olmasını istiyordum zaten denk geldi açıkçası

Ekli dosyalar

• pr_01_824_max.jpg
    101.4 KB · Görüntüleme: 402

Hayırlı,uğurlu olsun..Hoş geldiniz!
Aracınızı güzel günler de kullanmanız dileğiyle..

Hayırlı olsun, Rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin

Çok teşekkür ederim Ferhan bey, Mustafa bey, Sinan bey. Kazasız belasız inşallah.

Umarım siz de en müsait zamanda içinize sinen bir araç bulursunuz Erdal bey. Doğru araç için acele etmemekte fayda var.

Fotoğraflardan oldukça güzel görünüyor. Hayırlı olsun.

Eklemiş olduğum linkteki konuyu baştan sona okursanız "Yardımlarınızın karşılığını nasıl ödeyeceğiniz"e dair fikir edinmiş olursunuz kanısındayım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108692.0

O başlığı okudum daha önce sıkıntı yok

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Erdal bey diyarbakırda bir adaşınızda 110 dizel var 87 model satıyor tlf 0 532 455 92 04 selamlar.

Teşekkür ederim.

Bu arada direksiyonu hidroliğe çevirmek istiyorum sevgili dostlar. O yüzden set halinde arıyorum. Varsa bildiğiniz, çok mutlu olurum paylaşmanızdan

Hayırlı olsun. Darısı başımıza artık.

Geçen gün Yoğurtçular parkında gördüm galiba sizin aracı. Yan yana çok güzel duruyorlardı.

Kazasız, belasız keyifli seyehatler dilerim.

Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanirsin insallah en ufak sorununda bana yazabilirsin elimden geldigince yardimci olurum her ailede kotu cocuklar olur sen onlardan olma ailemize hosgeldin

Sent from my iPhone using Tapatalk