Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrah artarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,054
Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

umutkaptan' Alıntı:
Emrah bey kolay gelsin .

Yükseltme yaptınızmı araca kaç lastik taktınız jant çapınız nedir acaba?

Bir seferde çok yüklendik ama toyota nede olsa :smiley:

teşekkürler Umut Bey.

285/75/16 lastik kullandım sanırım 33 inc e denk geliyor 139x7.5 16 inç jantlarımın ebatı yükseltme işlemide 5 cm i buldu

Etiketler

artık tamamen çamurlandık :smiley:

P1010005.jpg

P1010007.jpg

P1010083.jpg

P1010204.jpg

Fotoğraf0770.jpg

mergen' Alıntı:
Tespitte oldukça geç kaldığım bir topik. Aracınız hayırlı olsun.

60 RULES ;D ;D ;D

teşekkürler şükrü bey ; yeni sayılırız ama gün geçtikçe tecrübe ediniyoruz hatta aracın eksikleri cıkıyor.şuanlık eksik olarak aracı biraz daha yükseltmem gerekiyor

emrah artarslan' Alıntı:
teşekkürler şükrü bey ; yeni sayılırız ama gün geçtikçe tecrübe ediniyoruz hatta aracın eksikleri cıkıyor.şuanlık eksik olarak aracı biraz daha yükseltmem gerekiyor

Yükselterek daha büyük ebatlı lastiğe mi geçmek mi yoksa sadece lastik ile çamurluk arasındaki mesafeyi biraz arttırmak mı istiyorsunuz?

Bu araçlarda 35'' çıkmak Allah'ın emri bence. Bu konuda Ankara'dan Umut arkadaşımızın SOA yapılan aracını örnek alabilirsiniz. tabi her şey duygusal. Daha uyguna halletmek için küpeleri uzatabilirsiniz. Ben bu şekilde 33'' kullanıyorum.
Bu arada ön diff için bir kilidi de her zaman listenizde tutun. Çok fark ettiriyor.

mergen' Alıntı:
Bu araçlarda 35'' çıkmak Allah'ın emri bence. Bu konuda Ankara'dan Umut arkadaşımızın SOA yapılan aracını örnek alabilirsiniz. tabi her şey duygusal. Daha uyguna halletmek için küpeleri uzatabilirsiniz. Ben bu şekilde 33'' kullanıyorum.
Bu arada ön diff için bir kilidi de her zaman listenizde tutun. Çok fark ettiriyor.

makaslardan yükselttim ama kısa süre içerisinde düzleniyor küpelerden yükseltme uygulandığında makasları daha çok düzleştiriyormuş bzim sağdan soldan ve ustalardan duyduğumuz yorumlar siz kullanan olarak daha iyi bilirsiniz tabi birde şaseyle kupa arasındaki takozlardan 5 ila 7 cm yükseltme olabiliyormuş bende tam bilemedim

emrah makasları dıfransıyelın ustune alıyosun 15 cm cıvarı kalkıyo araba atilla abiyle bi konuş derım cem abının fj40 ıda o yapıyo

tolgas' Alıntı:
emrah makasları dıfransıyelın ustune alıyosun 15 cm cıvarı kalkıyo araba atilla abiyle bi konuş derım cem abının fj40 ıda o yapıyo

kanka bu aksın üzerine alınca bır suru seyi değiştirmen gerekiyormusş fren kablosuna kadar kısa gelıyormus vs. ama söylediğin kişiyle irtibata geçeyim belki oluyordur

emrah artarslan' Alıntı:
kanka bu aksın üzerine alınca bır suru seyi değiştirmen gerekiyormusş fren kablosuna kadar kısa gelıyormus vs. ama söylediğin kişiyle irtibata geçeyim belki oluyordur
szi takip ettim...emeğinize değmiş.yeniden doğmuş.tebrikler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR