Düzeltme : Yeni araç bulduğumdan fiyat düştü. Son fiyatımız 24.000TL dir. Almak istediğim araç satılana kadar fiyatımız budur. Pazarlık payı vardır..
Merhaba
2012 haziran ayında Land Rover Adventure Türkiye nin Gürcistan gezisine katıldım ve bir bakıma hayatım değişti
Defender hastalığı kana karıştı bir kere..gezi organizatörü ve geziye katılan bir aracın sahibi akrabam olduğundan gezi dönüşünde sağolsunlar kontağı çevirip gitmelik bir Defender ayarladılar bana..Yaşım 21olduğundan ailemin yurt dışında olmasından ve üniverste okuduğumdan dolayı sıfırdan araç toplamak benim için çok zor olucaktı..geziye katılan bir akrabamdan kendisi kullanmak için sıfırdan topladığı bir defender ı satın aldık..bana düşen tek şey jant lastik takmaktı..geri kalan herşeyi fotolardada göreceğiniz gibi zaten toplanmış ve sıkıntısız durumda..aracı 23bin tl civarına aldım ve şuana kadar üzerine 10bin lira masraf ettim..faturaları mevcuttur..sıfır jant lastik takıldı BfGoodrich 275 75 16 ebatlarında A/T lastik aks kafaları değişti sıfır hidrolik direksyon takıldı lpg de sorun vardı onun tamiri yapıldı kısacası araç bana 30 32bin lira civarı bi paraya mal oldu..ancak yaşımdan dolayı biraz daha gösterişli biraz daha hızlı bir defender istiyorum
bu araca daha fazla masraf edebilicek bütçem yok o yüzden son hali budur..sıfırdan araç toplamak benim için zor ancak bir okadarda keyifli olucak..en azından bu aracımı satarsam yeni aracımda görsel olarak istediğim görüntüyü yapabileceğim bir bütçem olucak..düşündüğüm araç 110 3.5 v8..hurda kıvamında bir araç bulup toplamayı düşünüyorum..şuan aracın el freni ve hala lpg si sorunlu..gerekirse lpg tankı değişecek ve sorun çözülücektir..el freni içinse istanbul ümraniye deki Muhammet usta gerekeni yapacak..önümüzdeki hafta bir grubu tura çıkaracağımız için araçta hiç bir sıkıntı kalmaması el freni ve lpg nin yaptırılması gerek yani şuanki iki sorunuda bir hafta içerisinde çözülecektir..bu iki sorun harici hiçbir sıkıntısı yoktur herşeyi sıkıntısız tıkır tıkır çalışır vaziyette hazır toplanmış tertemiz bir defender..araç şuan fotoğraflarda görüldüğü gibidir..bagajda kayalar otodan alınma sıfır şnorkel bekleyip duruyor araç off road da kullanılmadığı için takılmadı fırsat bulursam takıcam..araç toplandıktan sonra araziye sokulmamıştır..4500km lik gürcistan etabını bir lastik bile patlatmadan sanayiye girmeden hiç sıkıntısız bir şekilde tamamlamıştır..aracı aldığımda geziden döneli iki ay gibi bir zaman olmuştu ve bu zaman diliminde araç park edildiği yerden bir kere bile oynamadı..iki ay sessiz kalan çalıştırılmayan motor benim aracı satın almamla marşa ilk basışta gürledi
lafı fazla uzattım sanırım artık fotolara geçelim..
Fiyat olarak 29.000 TL düşünüyorum. Pazarlık payı olucaktır. Takas olarak 110 / 130 v8 düşünüyorum..

Merhaba
2012 haziran ayında Land Rover Adventure Türkiye nin Gürcistan gezisine katıldım ve bir bakıma hayatım değişti
Fiyat olarak 29.000 TL düşünüyorum. Pazarlık payı olucaktır. Takas olarak 110 / 130 v8 düşünüyorum..