Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,265

onat

Toyota Land Cruiser FJ60
Yer
Bursa
Düzeltme : Yeni araç bulduğumdan fiyat düştü. Son fiyatımız 24.000TL dir. Almak istediğim araç satılana kadar fiyatımız budur. Pazarlık payı vardır..

Merhaba

2012 haziran ayında Land Rover Adventure Türkiye nin Gürcistan gezisine katıldım ve bir bakıma hayatım değişti :smiley: Defender hastalığı kana karıştı bir kere..gezi organizatörü ve geziye katılan bir aracın sahibi akrabam olduğundan gezi dönüşünde sağolsunlar kontağı çevirip gitmelik bir Defender ayarladılar bana..Yaşım 21olduğundan ailemin yurt dışında olmasından ve üniverste okuduğumdan dolayı sıfırdan araç toplamak benim için çok zor olucaktı..geziye katılan bir akrabamdan kendisi kullanmak için sıfırdan topladığı bir defender ı satın aldık..bana düşen tek şey jant lastik takmaktı..geri kalan herşeyi fotolardada göreceğiniz gibi zaten toplanmış ve sıkıntısız durumda..aracı 23bin tl civarına aldım ve şuana kadar üzerine 10bin lira masraf ettim..faturaları mevcuttur..sıfır jant lastik takıldı BfGoodrich 275 75 16 ebatlarında A/T lastik aks kafaları değişti sıfır hidrolik direksyon takıldı lpg de sorun vardı onun tamiri yapıldı kısacası araç bana 30 32bin lira civarı bi paraya mal oldu..ancak yaşımdan dolayı biraz daha gösterişli biraz daha hızlı bir defender istiyorum :smiley: bu araca daha fazla masraf edebilicek bütçem yok o yüzden son hali budur..sıfırdan araç toplamak benim için zor ancak bir okadarda keyifli olucak..en azından bu aracımı satarsam yeni aracımda görsel olarak istediğim görüntüyü yapabileceğim bir bütçem olucak..düşündüğüm araç 110 3.5 v8..hurda kıvamında bir araç bulup toplamayı düşünüyorum..şuan aracın el freni ve hala lpg si sorunlu..gerekirse lpg tankı değişecek ve sorun çözülücektir..el freni içinse istanbul ümraniye deki Muhammet usta gerekeni yapacak..önümüzdeki hafta bir grubu tura çıkaracağımız için araçta hiç bir sıkıntı kalmaması el freni ve lpg nin yaptırılması gerek yani şuanki iki sorunuda bir hafta içerisinde çözülecektir..bu iki sorun harici hiçbir sıkıntısı yoktur herşeyi sıkıntısız tıkır tıkır çalışır vaziyette hazır toplanmış tertemiz bir defender..araç şuan fotoğraflarda görüldüğü gibidir..bagajda kayalar otodan alınma sıfır şnorkel bekleyip duruyor araç off road da kullanılmadığı için takılmadı fırsat bulursam takıcam..araç toplandıktan sonra araziye sokulmamıştır..4500km lik gürcistan etabını bir lastik bile patlatmadan sanayiye girmeden hiç sıkıntısız bir şekilde tamamlamıştır..aracı aldığımda geziden döneli iki ay gibi bir zaman olmuştu ve bu zaman diliminde araç park edildiği yerden bir kere bile oynamadı..iki ay sessiz kalan çalıştırılmayan motor benim aracı satın almamla marşa ilk basışta gürledi :smiley: lafı fazla uzattım sanırım artık fotolara geçelim..

Fiyat olarak 29.000 TL düşünüyorum. Pazarlık payı olucaktır. Takas olarak 110 / 130 v8 düşünüyorum..

Etiketler
Ynt: Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model..

Unutmadan araç İstanbul/Acıbadem de..dileyen özel mesaj ile forumdan bana ulaşıp aracı yerinde görebilir..

Ynt: Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model..

onat kardeşim sahibinden com da çok güzel bir v8 var diri bir araç hem 16.500 istiyorlar tedaş çıkması araç benim fotolardan anladıgım kadarıyla araba temiz acil ihtiyaçtan satıyorumuş adam istersenb bir bak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bu-fiyata-imkansiz-defender-v-8-canavar-104649179/detay

Evet gördüm o aracı teşekkürler ilgin için :smiley:

hayırlı satışlar :smiley:

Teşekkür ederim..

Yeni bir araç bulduğumdan fiyat çok acil 24.000TL ye düşmüştür. Almak istediğim araç satılana kadar fiyat budur pazarlık payı vardır. Daha sonra fiyat yine eski haline çekilecektir

ilan panosunda konu açamıyorum o yüzden ilanı buraya açtım..ilan kurallarını okudum ama konu açamamamın sebebini bulamadım acaba mesaj sınırı falanmı var yoksa forum profilimde bir sorunmu var? Eğer sorun bende ise moderatörlerden ricam konu ilan panosunda vasıta bölümüne taşınabilirmi?

fiyat 22.000TL ye düşmüştür malum site ilanı güncel değildir..dip fiyattır ve sondur..acil satılık!!

İyi günler
Sy Ağcabey
Aracınız çok temiz ve diri görünüyor,hayırlı satışlar
Saygılar

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Sy Ağcabey
Aracınız çok temiz ve diri görünüyor,hayırlı satışlar
Saygılar

Çok teşekkürler saygılar..

Onat Bey,
aracınız çok güzel görünüyor. Bir 4x4 almaya karar verdikten sonra, Defender ve Suziki arasında gidip gelmeye başladım. Sizin belirlediğiniz rakam bütçemi çok aşıyor. Değilse, mutlaka bu aracı düşünürdüm.

Almayı düşündüğünüz V8 için, vergileri araştırdınız mı?? Astarı yüzünden pahalıya mal olmaz umarım..

Hayırlı satışlar..

Teşekkür ederim beğeniniz için..
V8 den vazgeçtik zaten şuan dizel bir araç var onu almak için satıyorum benimkini..vergi konusunda model düşük olduğu için vergiside düşük diye biliyorum ama tam olarak ne kadardır bi fikrim yok..

Düzeltme: https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV
ilgili siteden hesapladım 727 TL 3.5 v8 aracın yıllık vergisi..fazla birşey değilmiş aslında :smiley:

Vargi dairesinde çalışan bir arkadaşım, aşağıdaki sorgu ekranını verdi. kendileri de bu sorgu ekranına bakarak işlem yapıyorlarmış. Bu ekranda mevcut kasko değerini, sigorta şirketimizden onaylı bir belge ile vergi dairesine getiriyoruz ve bu rakamın %5' i yıllık vergimiz oluyormuş. O şekilde hesaplanınca, hakikaten kabul edilebilir tutarda düşük oluyor..

http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1207

Buradaki tuhaflık, aynı özelliklere sahip iki aracın vergisi biribirnden farklı olabiliyor.

syg.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri