the venturer
Kamp III
Ynt: Yeni Çantalarım
Tek ben yapmadım. Bir arkadaş sağolsun yaptı. Ben de çıraklık yaptım. Ufak tefek kaynak işleri ve montaj işleri bendeydi.
Çok teşekkür ederim.sinan54' Alıntı:çantalarınız haıylı olsun. çok şık olmuş
Simetride bir sorun yok. Fakat gidonlardan dışına haliyle taşıyor. Orijinal çantadan çok daha sağlam ve kullanışlı yine de. Senede bir iki kere lazım olacak. Onda da araba aralarından geçmem artık. Zaten hiç yapmam öyle şeyler. Uzun yolda da hiç olmaz. Alacağınız plastik çantalar da gidonlardan taşma yapacaktır.UFUKK' Alıntı:Hayırlı olsun kendinizmi atölyede yaptınız,herkezin becerebileceği bir iş değil,süper durmuş,fakat arkadan bakıldığında sanki dışa çok açılmış gibi görünüyor,gidonların dışına taşmadığı sürece aralarda giderken sorun olmaz onun ölçüsünü taptınızmı bendede bundan vardı sattım,şimdi transalp 700 XL 2010 bakıyorum,yan bagaj kappa olacak tabiki arka 52 lik,fuarda sipariş vereceğim piyasada yok henüz :-\günle durdu sanki 2 inci el almassam iyidir bu gidişle.![]()
Tek ben yapmadım. Bir arkadaş sağolsun yaptı. Ben de çıraklık yaptım. Ufak tefek kaynak işleri ve montaj işleri bendeydi.