Yeni Çantalarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan the venturer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,992
Ynt: Yeni Çantalarım

sinan54' Alıntı:
çantalarınız haıylı olsun. çok şık olmuş
Çok teşekkür ederim.

UFUKK' Alıntı:
Hayırlı olsun kendinizmi atölyede yaptınız,herkezin becerebileceği bir iş değil,süper durmuş,fakat arkadan bakıldığında sanki dışa çok açılmış gibi görünüyor,gidonların dışına taşmadığı sürece aralarda giderken sorun olmaz onun ölçüsünü taptınızmı bendede bundan vardı sattım,şimdi transalp 700 XL 2010 bakıyorum,yan bagaj kappa olacak tabiki arka 52 lik,fuarda sipariş vereceğim piyasada yok henüz :-\günle durdu sanki 2 inci el almassam iyidir bu gidişle. :smiley:
Simetride bir sorun yok. Fakat gidonlardan dışına haliyle taşıyor. Orijinal çantadan çok daha sağlam ve kullanışlı yine de. Senede bir iki kere lazım olacak. Onda da araba aralarından geçmem artık. Zaten hiç yapmam öyle şeyler. Uzun yolda da hiç olmaz. Alacağınız plastik çantalar da gidonlardan taşma yapacaktır.
Tek ben yapmadım. Bir arkadaş sağolsun yaptı. Ben de çıraklık yaptım. Ufak tefek kaynak işleri ve montaj işleri bendeydi.

Etiketler

Biliyormusunuz,yan çantalar ve arka çantalar koruma demirinden daha etkili bir koruma sağlıyorlar,malesef ben aralara dalmadan yapamıyorum kötü bir alışkanlık ama istanbulda başka türlü olmuyor,pizzacılar kadar olmasada aralardan vazgeçemiyorum,. :-[ ;)

Kesinlikle katılıyorum. İstanbul'da motorcu olmak da zor. Ama ben yine de yapmazdım sanırım. Neyse bir organizasyon aparsanız eğer sizi buralarda et yemeye davet ediyorum.

mrtvural' Alıntı:
Üstad, çantalar gerçekten müthiş, kıskandım. Allah nazardan, kazadan beladan korusun.
Bir işe gireyim bende alacam galiba BMW650, hepten gaza getirdiniz.

Bastırılmış güdü ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Murat hocam bırak açığa çıksın içindeki bırak. kasma kendini. bakma kimseye sen

Evet kesinlikle baskı altında kalmamalısın hem bu baskıyı kim uyguluyor küçük ufuk yoksa senmi yapıyorsun ;D ;D ;D

acaba çantaların fıyatları vardı da ben mı göremedım yoksa fıyatı yokmuydu
ne kadara alındığı hakkında da bılgımız olsa tam super olacatı..
acaba bunlar benım 1100 gs olurmu ki.

Sonunda çantalarına kavuşmuşsun. Çok da şık olmuş. ;)
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. ;)

Sağol Murat hocam.
Hep buralardayım ama, mevsim şartları depresyona sokuyor beni, keyifsiz oluyorum, hiç bir şey yazmak, konuşmak istemiyorum.
İşte öyle şeyler. Neyse boşver.
Yaz gelse de azıcık çoşsak. :smiley:

Haydi hayırlısı.
Bende soft çantalar var. İhtiyaç halinde onları kulanacağım.
Fakat çok pis bir yan çanta porocem var. Tam Zihni SİNİR. ;D
Keyfim olursa onu hazırlayacağım.

Sen geç dalganı.
Yaz sıcaında 2 gün banyo yapamamış Gültekinin yanına yaklaşabileceğini mi sanıyorsun? ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR