Yeni Defender Geliyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,681
Ynt: Yeni Defender Geliyor...

nkurtkaya' Alıntı:
Sol kol zaten kapıya yapışık, camı da açınca kapının kendisi kol dayama oluyor ;D

Yazsa problem yok yani :D

Aslında aynı sınıfta Mercedes G var ve hiç bir sorunu yok ama fiyatıda tabii pek alınası değil... Ben defendere böylede çok beğeniyorum ancak çok param olsa defender alsam günlük kullanmak için alla bir araç daha almak gerekir diye düşünüyorum :smiley: Hani G yi hem arazide hem şehirde tüm yıl kullanabilirsiniz ancak defender tamamen arazi aracı... Ama napalım bu da onun tarzı :smiley: Böyleyken bile için gitmiyo değil :smiley:

Etiketler

ustaoglu' Alıntı:
Yunus bey 2009 larını da biliyorum ancak içine bindiğinizde 2009 model G konforu ve kalitesi yok... Yani kalitesini geçtim en azından kapı panzotunda düzgün bir şekilde kol dayama olabilir yada otomatik dijital klima yada bir navigasyon. Ayrıca otomatik vites opsiyonunun olmayışıda büyük bir eksiklik. Tabii kimimiz için bu önemli olmaya bilir ancak ben böyle biraz kılım ve ince ayrıntılara takılıyorum :smiley: Yani arazideki başarısından hiç birşey kaybetmeden günlük kullanıma biraz daha uygun hale getirilebilir... Demek istediğim bu :smiley:
Bu saydıklarınız göreceli
Benim defenderde aklıma bile gelmeyen özellikler belkide 2009 modelinde dijital klima vs vardır hiç ilgimi çekmediği için bilmiyorum
Ama bu saydığınız özellikler disco ve RR de mutlaka vardır Defender iş makinasıdır :smiley:

arkadaşlar
gerçek gülü seven ,dikenine katlanır
veya dikeni az veya hiç olmayan,ama güle de benzeyenlerle ilgilnebilir
belki yenisi günün gündemiyle gdo lu olacaktır,genede tatsız olmaz
ben iç dizaynını beğendim mesela,çok da tutucu olmamalı bence
selamlar

Yeni kasa Defenderin fotografını da ben ekleyeyim .Nasıl ? Benim defendere benziyor değil mi ? :smiley:)

newdefenderconcept_lr2-mad_co_uk.jpg

nkurtkaya' Alıntı:
İkincisi daha güzel ama ikisi de "Defender" olmamış.

:smiley:

birincisi Ford türevi, diğeri Jeep Wagoneer'e benzemiş

bence de olmamış :smiley:

sen bir de bunları gör, Defender chico:

[attachment=1][attachment=2]

def1.jpg

def2.jpg

edaghan' Alıntı:
:smiley:
birincisi Ford türevi, diğeri Jeep Wagoneer'e benzemiş
bence de olmamış :smiley:
sen bir de bunları gör, Defender chico:
ortada bu kadar model dolaştığına göre herkes biryerlerde birşeyler çiziktiriyor sanırım .. bizdemi bir model sunsak acaba :smiley:

"Kenıdın çiz, kenıdın kullan" kampanyasına destek verenleri şimdiden tebrik ediyorum... Gerçi bizim ülkemizde hiçbir Defender bir diğerine benzemez. Yaratıcılık hat safhada :D

nkurtkaya' Alıntı:
İkincisi daha güzel ama ikisi de "Defender" olmamış.

evet bende size katiliyorum galiba biz bu eski kasa diyelim artik buna alistik sanki daha güven veriyor gibi birde bueski kasayla bütünlesme olgusu biraz galiba bende bu suanki haline bayiliyorum e nede olsa yillardan beri tanidik ve güvenilir bir kasa

zaten 2012 de geliyor ama diger arkadaslarda 15- 20 seneyi bulur bize düsmesi diyorlar banada simdiki hali daha güzel geliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR