KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkür ederim sabitlenmedi ağır olduğu için oturdu kenarlarda boşluğu yok. ocak tüpü ocağın içinde çekmeceli olan çakmaklara basılan gazla çalışıyor(butan gaz ocak) lavabo için delik açılmadı kullandıkça leğen kısmı elle çıkartılıp dökülecek
sayın Gökhan bey hatırladığım kadarı ile daha önceki doblonuzda da bu çalışmalarınız vardı.
kendi aracımada bu işlemleri yaptırmak istediğimde(şu anki aracım kango ,fiat scudo ya geçmek istiyorum) sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
belki siz işi ilerletir üretime geçersiniz aracı size yaptırırım.
kolay gelsin.
sayın Gökhan bey hatırladığım kadarı ile daha önceki doblonuzda da bu çalışmalarınız vardı.
kendi aracımada bu işlemleri yaptırmak istediğimde(şu anki aracım kango ,fiat scudo ya geçmek istiyorum) sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
belki siz işi ilerletir üretime geçersiniz aracı size yaptırırım.
kolay gelsin.
Yapılan çalışmalar bir moto karavanın yerini tutumuyor ama eldekileri değerlendiriyoruz. İnşallah bir gün moto karavan hayalimide gerçekleştiririm. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
Teşekkür ederim sabitlenmedi ağır olduğu için oturdu kenarlarda boşluğu yok. ocak tüpü ocağın içinde çekmeceli olan çakmaklara basılan gazla çalışıyor(butan gaz ocak) lavabo için delik açılmadı kullandıkça leğen kısmı elle çıkartılıp dökülecek