Yeni Kasa Mukemmel Durumda Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bberksan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,908

bberksan

Kamp II
Arkadaslar Sitede bir çok kişi bu araci cok iyi tanir bir cok video'su da var sitede .
yan.jpg
on.jpg
ic.jpg
1984 model yeni kasa 1300L mavi super hasmetli bi araç . Kilitleri sanzimani hava takviyeli cass cusss direksiyonu hidrolik 3 kisinin rahat sigabildigi normal bir kamyondan farki olmayan bi arac. Bu sitede bi arkadasimizdan 1 sene evvel aldik . Ne yazik ki vakitsizlikten 1000 km bile kullanamadik hakkini veremedik . Aldigimizda da mukemmel durumda idi su anda da. Hiçbir eksik problemi yok. Motoru sanzimani defransiyelleri mukemmel durumda en ufak eksigi yok. Bu aksamlar disinda da en ufak eksigi yok. Kumanda panelindeki uyari ve gosterge isiklarindan koltuk yukseklik ayarina kaloriferine tavan kapagina kapi kilitlerine kornasina frenlerine kadar calismayan en ufak aksami yok. Muayene sigorta tam eksiksiz . Tek sorunu fiyati biraz yuksek gibi gorunebilir ama hem hak ediyor hem de araci gelip goren gosteren ciddi alicilar ile mutlaka anlasiriz. Eger ciddi sorunsuz bi arazi araci ariyorsaniz mutlaka gormelisiniz. Sahibinden.com'da ilan numarasi 26158889
Sevgiler
bberksan

Etiketler
Ynt: Yeni Kasa Mukemmel Durumda Unimog

fiyat nedir ve ben aracı tam hatırlayamadım foto varmıdır

her off-road cının gölünde bir unimog yatar diye düşünüyorum ilana bakan birçok kişinin derin bir ah çektiğini tahmin edebiliyorum araç çok güzel duruyor hele yeni kasa başka bir yakışıklı hayırlı satışlar olsun allah satı pazarı versin param olsa idi düşünmeden alırdım ancak bütçe meselesi bu ay bir niva alacam inşallah

Fiyat belirtilmemiş ben yazayım bir katkımız olsun,

Sahibinden.com daki ilan fiyatı: 22.500 EURO

gerçekten çok heybetli bir araç, bizim cj5 lerin çirkin abisi :smiley:

Bu arada garajınız da çok iyiymiş 2 motor 1 subaru 1 unimog :D

Eger zaman ayirabiliyorsaniz ve araciniz problemsiz ise ve aracinizin limitlerini bilebiliyorsaniz her 4x4 insana cok keyif verir. Bu lada da olabilir eski bir LR'da yada CJ5'de. Yeterki muzmin hastaliklari ile her cikisinizda sizi yolda birakmasin. Iyi var iyinin iyisi var onun da iyisi var. Sonu yok. Butce meselesi. Lada'lar bence parasina gore cok cok iyi araclar.

Vay camianın efsane ünümoku yine piyasada şartlar ve garajın musayit olsa bu aracı kesinlikle kacırmazdım milletin zamanında cıkmak için kendini parcaladıhı camur balcık yokuşlarda bu pehlivan kendi cıktıgı gibi peşindede peş peşe baglanmış ceşitli model ve capta arazi araclarınıda cekerek cıkarmış bir iş makinasıdır satana alana hayırlı olsun diyorum

Model duzeltme

Ya arkadaslar ruhsatina bakmadan yazmisim arac 84 degil 82 model. Ilk mesajimi editleyemedigim icin buraya yaziyorum. Kusura bakmayin.
Arac icin soylediklerinize tesekkur ederim. Biz de o zaman ki videolarini resimlerini yaptiklarini izleyip hasta olduk ve araci aldik. Gercekten lastikli bir kara aracinin ulasabilecegi son noktada. Bundan sonrasi ancak paletli araclar olabilir. Insan gectigi yerleri ciktigi yokuslari gorunce dehsete kapiliyor. Ben yuksekten korkarim asagiya bakamam bazi indigi yerlerde resmen kalbim 180 basiyor. Ancak bu araca vakit ayirmak lazim. Cuma aksam'dan cikip bi yerlerde kamp atip c.tesi etrafi dolasmak pazar gunu de donuse ayirmak lazim. Sonra etrafinda cekip cikaracagin arkadaslar lazim ;D ;D. Bunlar (Zaman ve cevre) ne yazik ki bizde yok o sebeple fazla keyfini cikaramadik. 1 senede 1 kere lopez cayiri 1 kere Şile civarina kampli bir kezi 1 kere de Yesilkoy'deki santiye sahasina girebilmisiz.... 2 kere de Sehir icinde jeneratör tasima gibi basit islerde kullabildik o kadar.

fıyatı gibi .. sıra dışı bir araç olduğu kesin .. :smiley:
aracın ruhsatta ne olarak gectiğini ( Kamyon / Kamyonet ) , motorunun tipini ve kaç silindir old.,sehirlerarası yolda kendinizin tecrübe ettiği son Hızını da yazarsanız sevinirim.
slm.

Ruhsati olmasi gerektigi gibi kamyon'dur En az C sinifi ehliyet gerekir kullanmak icin. (5 tonluk araca kamyonet ruhsati cikartirsaniz o aracla illa bi yerlerde (TUV'de yada kantarda) takilirsiniz cunku kamyonetler dolu vaziyette 3500 kg'i gecemezler.)
Surat olarak 95'e kadar cikabildim. Ama insan gibi surati 80 km'dir. Bu arada saatinde gorulen surati ile gps'de olculen surati birebir aynidir. Bugune kadar hicbi aracimda boyle bi durum goremedim. Genelde tum araclar %6-10 arasinda fazla gosteriyor. Yani bu su manaya geliyor siz 80 gorurken sizinle beraber giden baska araclar 85-90 arasi surat goruyorlar ibrelerinde. Aldigim arkadas da soylemisti 10 km fazla gidiyor diye bunu gps'den kendim de olctum.
Sıra dışı gibi görünen fiyatta itina ile anlaşılır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR